ValeriNek Napisano 27 Stycznia 2020 Napisano 27 Stycznia 2020 Nick: Pytonovsky Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Podobno nie pasuję ci obecna sytuacja więc pomogę. Krótki opis sytuacji: Dostałem bana na pół roku za to, że napisałem na forum w temacie dotyczącym taryfikatora kar, że to co wyrabia obecnie administracja w sprawie nadawania kar to jest jakieś nieporozumienie. Dowody: - Coś od siebie: Z góry chciałbym przeprosić za moje ostatnie zachowanie, było to nie na miejscu i pisane pod wpływem emocji. Chciałbym w tym miejscu przeprosić całą administrację, wszystkie osoby, które poczuły się obrażone, a w szczególności ciebie Proklin za moje niedojrzałe i toksyczne zachowanie. Niesłusznie oskarżyłem administracje o samowolkę oraz niesłusznie nakładane kary. Zrozumiałem swój błąd i chciałbym otrzymać drugą szansę, aby znowu móc cieszyć się rozgrywką na serwerze. Apelacje wstawiam za gracza Pytonovsky - nie odpowiadam za jej treść. 3
Herwi Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 Apelacja zostaje odrzucona. Ban kończy się we wtorek, 7 lipca 2020 21:55:54.
Rekomendowane odpowiedzi