MaD Napisano 27 Stycznia 2020 Napisano 27 Stycznia 2020 Nick: MaD Nick osoby nakładającej kare: Nieznana Powód nałożenia kary: Niby grozenie serwerowi, chociaz to byl zart, nie zadna grozba, bardziej informacja. Krótki opis sytuacji: Rozmawialismy na temat nielogicznych rozwiazan zastosowanych na serwerze, w pewnym momencie gosc napisal, ze zawsze moge wyjsc to ja dla zartu napisalem, ze chyba ino by ddosa zrobic zeby serwer padl i padlo "XD" co z automatu sprawia, ze jest to zart sytuacyjny i wiadomo, ze nigdy bym do takiej czynnosci sie nie dopuscil, gdyz w swietle Polskiego prawa jest ona nielegalna. Dowody: Za to niby ban polecial. Coś od siebie: Nie sądziłem, ze tak głupi żart zostanie tak ostro odebrany, nawet nie ma w taryfikatorze kar nic o czyms takim jak grozby, nie mowiac o dlugosci tego bana. Chcialbym przeprosic za cale zajscie, najwidoczniej osoba donosząca nie zna sie na sarkazmie, zartach itp. Kazdy popelnia blędy, ale tylko wspanialomyslni ludzie potrafia wybaczac. Takze uprzejmie proszę o danie mi drugiej szansy, taka sytuacja sie nie powtorzy i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. I przepraszam za moj "zryty" humor XD 1
Herwi Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 @MaD z żartem niestety nie trafiłeś w nasze poczucie humoru... Co do samych ddosów, to zdarzają się dość często i praktycznie nie są odczuwalne. Myślę, że 11 dni dało Ci do myślenia. Bana zdejmuję - apelacja zostaje rozpatrzona pozytywnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi