DDdudekPL Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 Nick: DDdudekPL Nick osoby nakładającej kare: @jarekia Powód nałożenia kary: VDM (24h) Krótki opis sytuacji: Chciałem szybko odjechać z doków i potrąciłem przy tym Moderatora @jarekia. Dowody: Brak Coś od siebie: Moim celem nie było zabicie/potrącenie/rozjechanie Cie. Próbowałem ominąć, lecz nie mogę wszystkiego przewidzieć i skręciłem w tę stronę, w którą akurat pobiegłeś. Wszystko działo się w ułamkach sekund i nie zdążyłem zrobić ewentualnych screenów/odpalić shadowplay'a przed całym zajściem. Mogę odwołać się do sytuacji (gdy wszyscy zjeżdżali się na doki), w której (może i nieumyślnie) staranowałeś 3-4 osoby i nie poniosłeś odpowiedzialności, lecz gdy ja popełniłem błąd zostałem w momencie ukarany. Dodam że jest to moje pierwsze zabranie prawa jazdy. 4 1 1
DDdudekPL Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Napisano 25 Stycznia 2020 Można zamknąć, kara już przedawniona lub zostało max godzinka.
May Napisano 25 Stycznia 2020 Napisano 25 Stycznia 2020 Tak więc temat zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi