Payro Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 Model pojazdu: Yosemite ID: 3695 Przebieg: 60.955km Wersja silnika: 6.6 (Największy dostępny w komisie) Cena: 245.000$ (Do ewentualnej negocjacji) Tuning: Opis: Witam! Mam na sprzedaż kultową (jak dla mnie) Yosemite, która była bohaterem 18-stego odcinka na moim kanale. Dumnie służyła jako driftowóz, później jako eksponat na konkursy piękności, a pod koniec jako auto do przewozu ziemi (naturalnie przy zachowaniu wszelkiej ostrożności na lakier i pakę). Samochód posiada pakiet tuningu wizualnego, który sam dobrałem tak aby przypominał auto torowe/wyścigowe i z pewnością wprawiony kierowca doceni jego możliwości, gdyż oprócz tych dodatków, strona mechaniczna pojazdu została również mocno podkręcona o niemalże pełny tuning, z wyjątkiem limitera prędkości który wszedł nieco później i nie zdążyłem domontować. Silnik z pojemnością 6.6 litra w połączeniu z pneumatycznym zawieszeniem oraz napędęm na tylną oś, zapewniają bardzo proste i widowiskowe "wheelie". Oprócz tego (dla ludzi bardziej ciemno-rynkowych) pojemność paki wynosi 14kg, co bardzo pomaga w interesach. Z Pojazd ma dla mnie dużą wartość sentymentalną, natomiast sprzedaję w cenie tańszej niż kupno + zrobienie takiego projektu od zera gdyż trzeba iść do przodu
Rekomendowane odpowiedzi