Developer/owner Proklin Posted September 24, 2017 Developer/owner Share Posted September 24, 2017 Witajcie Widzimy, że poświęcacie serwerowi już sporo czasu a tak jak zapowiedzieliśmy postępy z serwera demo nie zostaną przeniesione na otwartą betę. Aby zaoszczędzić Wam nerwów związanych ze stratą postępów gry proponujemy wcześniejszy start serwera na którym postępy nie będą już resetowane. Jednak abyśmy mogli to zrobić wcześniej musielibyśmy udostępnić Wam serwer z mniejszą ilością opcji niż planowaliśmy a kolejne rzeczy po prostu będą pojawiały się z czasem. Prosimy abyście oddali swój głos w ankiecie i pomogli nam tym samym określić plan działania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturalny Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Chyba lepiej trochę więcej poczekać i mieć więcej możliwości niż szybciej grać i mieć mniej :v 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flexer Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Chyba lepiej trochę więcej poczekać i mieć więcej możliwości niż szybciej grać i mieć mniej :v A co to za problem? i tak będzie 4-5 prac więc opłaca się szybciej.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klisiu Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Moim zdaniem lepiej szybciej zacząć bete i potem stopniowo dodawac wiecej rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herwi Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Trzeba jednak brać pod uwagę to, że im bardziej uboższa rozgrywka, tym szybciej się może znudzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
LesterLord Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Wolę poczekać na pełniaka z wszystkimi pracami, niż czekać na kolejne. To samo tyczy się rzeczy na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweuek Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Będzie pewnie mase bugów. Ja wole poczekać na pełną Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Beta dostępna szybciej ma sens, bo już teraz gramy dość dużo na serwerze. Wszystko co zrobimy będzie zapisane przez co będzie to taki bonus dla tych, którzy grali wcześniej. Grałem na SA:MP kiedyś i takie coś jak bugi i beta serwera jest mi dobrze znane. Im więcej osób będzie grało tym szybciej serwer się rozwinie, jeśli za długo to potrwa może przegrać jeśli pojawi się konkurencja. Jestem za wcześniejszą beta, bo ułatwi to mocno rozwój serwera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczek2 Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Trzeba też zwrócić uwagę na to, że jak wystartuje serwer szybciej, będzie mniej opcji tak, więc jako gracz będziesz z niecierpliwością czekał żeby zobaczyć nowe patch note'y i się dowiedzieć co wprowadzą, jestem za wcześniejszą betą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andriu93 Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Witam wszystkich. Dlugo nie zagladalem na fivelife i troche bylem zaskoczony brakiem otwartej bety ale fajnie ze rozwazany jest pontsl z szybsza beta i jestem absolutnie za z klku powodow. Otwarta beta wkoncu da jakis obraz waszej pracy i ukaze was jak projekt jako wiarygodny. Ja i moich dwoch znajomych jaralisny sie projektem ale niestety moi znajomi juz nie chca czekac ale ja wierze ze otworzycie niedlugo . Byc moze sa niecierpliwi ale z drugiej strony juz troche to trwa trzeba przyznac a co jesli inni zachowaja sie podobnie ? To mnie martwi najbardziej i jak ktos napisal wyzej otwarcie bety faktucznie pomoze w rozwinieciu serwera w szybszym czasie nizeli to jest w tej chwili. A Ci ktorzy boja sie wielu bugow to zwyczajnie nie musza wchodzic az do ich naprawienia i moga poczekac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycerz3333 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ja to już nie mogę się doczekać otwartej bety : Link to comment Share on other sites More sharing options...
veins Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Nie słyszałem jeszcze o jakiejkolwiek sensownej konkurencji, ale myślę, że nie warto zbyt długo zwlekać ze startem serwera. Pozwoli to zbudować solidną bazę stałych graczy, a stopniowe dodawanie kontentu tylko wyjdzie na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts