MuflON Napisano 23 Stycznia 2020 Napisano 23 Stycznia 2020 Nick: MuflON Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Logowanie się kilku ip na to same konto. By pomóc koledze zrobić zadanie dzienne, ponieważ były albo problemy ze sprzętem lub "życiowe" Dowody: Coś od siebie: Tak wiem w regulaminie pisze co innego jak się dowiedziałem akurat po sprawie, co mnie nie usprawiedliwia. Chciałbym prosić o zdjęcie kary z obietnicą poprawy zachowania a tym bardziej przeczytania dokładniej regulaminu serwerowego, ponieważ bardzo dobrze grało mi się i nie chciał bym także tracić wszystkiego co zdobyłem przez zwykłą głupotę moją. 1 3 3
Herwi Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 @MuflON jesteś pewien, że masz bana? Jedyne kary jakie były nałożone na to konto to warny. Możliwe, że ban został utracony wraz z cofką bazy danych.
MuflON Napisano 7 Lutego 2020 Autor Napisano 7 Lutego 2020 @Herwi Nie wiem, wiem że dostałem w tym samym dniu wraz z @Hubus092 przy czym zostałem wyrzucony. Jeśli możesz porozmawiaj z kim możesz i się dowiedz.
Herwi Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 @MuflON nie muszę się nic dowiadywać. Widzę w bazie, że nie masz bana. Spróbuj się po prostu zalogować na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi