Skocz do zawartości

MKevas ukarany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: MKevas

Nick osoby nakładającej kare: Payro

Powód nałożenia kary: Toksyczność

Krótki opis sytuacji: Gracz maksiu777 na czacie globalnym informuje, że na komendzie jest zioło. Gdy to nie pomogło krzykiem (!) oznacza Payro, że na komendzie jest zioło. Napisałem 1 jedyną wiadomość żeby zajął się grą nazywając go konfidentem.

Dowody: Maksiu krzyczy do Payro (id 12)Moja odpowiedź i mute od Payro

Coś od siebie: Napisałem 1 wiadomość, a nie wyzywałem cały czas gracza i dostałem wyciszenie na czat na 3 dni, gdzie na serwerze mam ograne 5 dni. Nawet jeśli przysługuje mi kara to na pewno nie na tak długi okres, a 2-6h. Za 1 wiadomość jestem karany na dłużej niż w zasadzie gram.

Tak poza tym to moja 1 kara i powinno być ostrzeżenie, a w przypadku dalszych wyzwisk wyciszenie.
Dodam jeszcze, że to gracz Maksiu również powinien otrzymać karę gdyż od zgłaszania sadzonek jest aplikacja na telefonie, a nie powiadamianie na czacie globalnym.

Edytowane przez MKevas
Poprawki stylistyczne i dopiski
Napisano

Napisałeś apelację, gdzie ani nie przeprosiłeś, ani nie wyraziłeś skruchy za swoje zachowanie.
Dostałeś karę jak najbardziej adekwatną do swojego czynu, choć w teorii powinieneś dostać jeszcze dodatkową za przekleństwo na chacie globalnym.

Apelację odrzucam i zamykam.

• Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...