MKevas Napisano 23 Stycznia 2020 Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: MKevas Nick osoby nakładającej kare: Payro Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Gracz maksiu777 na czacie globalnym informuje, że na komendzie jest zioło. Gdy to nie pomogło krzykiem (!) oznacza Payro, że na komendzie jest zioło. Napisałem 1 jedyną wiadomość żeby zajął się grą nazywając go konfidentem. Dowody: Maksiu krzyczy do Payro (id 12), Moja odpowiedź i mute od Payro Coś od siebie: Napisałem 1 wiadomość, a nie wyzywałem cały czas gracza i dostałem wyciszenie na czat na 3 dni, gdzie na serwerze mam ograne 5 dni. Nawet jeśli przysługuje mi kara to na pewno nie na tak długi okres, a 2-6h. Za 1 wiadomość jestem karany na dłużej niż w zasadzie gram. Tak poza tym to moja 1 kara i powinno być ostrzeżenie, a w przypadku dalszych wyzwisk wyciszenie. Dodam jeszcze, że to gracz Maksiu również powinien otrzymać karę gdyż od zgłaszania sadzonek jest aplikacja na telefonie, a nie powiadamianie na czacie globalnym. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez MKevas Poprawki stylistyczne i dopiski
Payro Napisano 23 Stycznia 2020 Napisano 23 Stycznia 2020 Napisałeś apelację, gdzie ani nie przeprosiłeś, ani nie wyraziłeś skruchy za swoje zachowanie. Dostałeś karę jak najbardziej adekwatną do swojego czynu, choć w teorii powinieneś dostać jeszcze dodatkową za przekleństwo na chacie globalnym. Apelację odrzucam i zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi