Tragmer Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Witam, Ostatnio w momencie logowania się do serwera zaczął wyskakiwać mi błąd "connection closed". Wyskakuje on w lewym dolnym rogu ekranu. Od razu po wyskoczenia tego błędu gra po prostu się wyłącza i nie wyskakuję w tedy żaden komunikat ani żaden błąd. Nawet nie wyskakuje błąd o nagłym przestaniu działać jak w przypadku zamknięcia normalnego gta menedżerem zadań. Liczę na pomoc i dopinam zdjęcie z błędem. Pozdrawiam, Tragmer.
Hewret Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Wyłącz Rivę. Nie masz żadnych trainerów, ani nic?
Tragmer Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 2 godziny temu, Hewret napisał: Wyłącz Rivę. Nie masz żadnych trainerów, ani nic? Nie mam czyste dzisiaj że Steam zainstalowane gta a antywirusa żadnego nie posiadam.
MuTiS Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Też tak miałem. Mi pomaga wejście w shift+tab tzn. Kiedy już wejdziesz na serwer pokaże się tabela logowania wciśnij wtedy shift+tab i odczekaj w tym małym menu steam koło 2-3 min, powinno się w tle załadować już poprawnie reszta serwera i wtedy się próbuj zalogować. Mi pomaga może tobie też pomoże.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts