RashBee Napisano 20 Stycznia 2020 Napisano 20 Stycznia 2020 Nick: RashBee Nick osoby nakładającej kare: Nie mogłem odnaleźć nicku tej osoby, nie wiem czy jest to potrzebne. Powód nałożenia kary: "toksyczność" Krótki opis sytuacji: Zostawiłem auto na minuty, podjechała osoba rowerem, zabrała mi auto gdy tymczasem byłem przy bankomacie, potem go obrazilem na czacie globalnym, następnie dostałem mute, potem on mnie obrazil ale administracja nie zwraca uwagi na to, ponieważ ma swoich "ulubienców" lub tymczasowo jej nie było. Dowody: nie potrzebne Coś od siebie: Ale że naprawde "pal gume" to taki brzydki wyraz?
DragonuS Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Witaj. Chce cię oznajmić, że jesteś w błędzie. Administracja nie ma swoich ulubieńców, każdy administrator kara każdego tak samo według taryfikatora nie uwzględniając tego, czy jest to znajomy. Jeśli ktoś sobie na karę zasłużył, ją otrzymuje. cytuje: "potem on mnie obrazil ale administracja nie zwraca uwagi" ---- Mogłeś w tej sytuacji napisać raporta na osobę, która cię obraziła. Apelacje odrzucam i prawdopodobnie kara minęła. Temat zamykam i przenoszę do działu Archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi