flave. Napisano 19 Stycznia 2020 Napisano 19 Stycznia 2020 Nick: flave. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Od 30 minut nic nie pisałem na czacie, najwyraźniej musiała zaistnieć pomyłka ze strony administratora Dowody: Coś od siebie: Mam nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni, życzę dobrej nocki.
flave. Napisano 22 Stycznia 2020 Autor Napisano 22 Stycznia 2020 Wow dziekuję bardzo za szybką odpowiedź, a bardziej jej brak. Niesłusznie zostałem uziemiony na 3 dni, a nikomu nie chciało się przeczytać apelacji graczy. Super podejście 💪
DragonuS Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Witaj. Odnośnie do kary czy była ona słuszna, czy też nie. Ja tego nie stwierdzę, chcę cię tylko oznajmić, że kara mogła zostać nadana również po tym gdy cię jakiś gracz zgłosił za dokonanie czynu, w tej sytuacji „toksyczność” czerwoni są w większość czasu zajęci, w wolnych chwilach siadają do apelacji, mimo że na co dzień optymalizują i pracują nad serwerem, z tego powodu nie zawsze mają czas na sprawdzenie, tutaj liczy się wyrozumiałość. Kara minęła była tylko na 3 dni, temat zamykam i przenoszę do Archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi