Jump to content

Problem z dołączeniem [SZOK] [ZOBACZ WIDEO]

Recommended Posts

Posted (edited)

Hej, ostatnio mam ochotę grać dużo na serwerze - jestem tu nowy, jednak jedna rzecz mi w tym przeszkadza. Często nie mogę się zalogować. Wszystko pokazane na filmie poniżej. Ostatnio czekałem tak ponad pół godziny - jednak wciąż zero reakcji. Bez klikania "Loguj" co chwilę jest to samo. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?

PS. Dorzucam wynik ze speedtestu, gdyby niektórzy myśleli, że mój internet to taki najgorszy krzak.

230458956

Edited by ravek
Posted

Dodam, że błąd nie występuje zawsze - jednak bardzo często. Nawet nie wiem czym jest to spowodowane.

Posted

Ten problem występuje tylko na FiveLife?  Nigdzie w poście o tym nie wspomniałeś, więc zapytam. Najprostszy sposób. Próbowałeś hard reinstall samego RAGE? Z usunięciem dosłownie wszystkich plików przed instalacją na nowo. Internet nie jest krzykliwej jakości, ale wątpię, że to będzie powód tego błędu. Reinstall RAGE zajmuje naprawdę kilka minut, a często potrafi rozwiązać wszystkie problemy. 

Posted
W dniu 20.01.2020 o 11:47, Patrykos. napisał:

Ten problem występuje tylko na FiveLife?  Nigdzie w poście o tym nie wspomniałeś, więc zapytam. Najprostszy sposób. Próbowałeś hard reinstall samego RAGE? Z usunięciem dosłownie wszystkich plików przed instalacją na nowo. Internet nie jest krzykliwej jakości, ale wątpię, że to będzie powód tego błędu. Reinstall RAGE zajmuje naprawdę kilka minut, a często potrafi rozwiązać wszystkie problemy. 

Nie wiem czy problem występuje tylko na FiveLife, nie gram na innych serwerach, a reinstall robiłem nawet kilka razy.

Posted

Też mam ten błąd. nawet usunołem paczkę plików serwera i na nowo się pobierało ale dalej to samo. Dodam, że instalowałem NaturalV ale nawet po deinstalacji nic nie działa

Posted

najprawdopodobniej jakaś aktualizacja zepsuła rage

• 4 months later...
Posted

Sam mam problemy. Przed zalogowaniem odpalcie na chwilę social club. W tle kamera przeniesie się do mirror park. Wtedy wpisujecie hasło i wszystko Bangla jak Bóg przykazał ;)

Posted
W dniu 25.05.2020 o 15:09, Grzybek05 napisał:

u mnie też tak jest :(

Spróbuj sposobów z tego wątku 😄

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...