ravek Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Hej, ostatnio mam ochotę grać dużo na serwerze - jestem tu nowy, jednak jedna rzecz mi w tym przeszkadza. Często nie mogę się zalogować. Wszystko pokazane na filmie poniżej. Ostatnio czekałem tak ponad pół godziny - jednak wciąż zero reakcji. Bez klikania "Loguj" co chwilę jest to samo. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? PS. Dorzucam wynik ze speedtestu, gdyby niektórzy myśleli, że mój internet to taki najgorszy krzak. Edited January 19, 2020 by ravek
ravek Posted January 19, 2020 Author Posted January 19, 2020 Dodam, że błąd nie występuje zawsze - jednak bardzo często. Nawet nie wiem czym jest to spowodowane.
Patrykos. Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ten problem występuje tylko na FiveLife? Nigdzie w poście o tym nie wspomniałeś, więc zapytam. Najprostszy sposób. Próbowałeś hard reinstall samego RAGE? Z usunięciem dosłownie wszystkich plików przed instalacją na nowo. Internet nie jest krzykliwej jakości, ale wątpię, że to będzie powód tego błędu. Reinstall RAGE zajmuje naprawdę kilka minut, a często potrafi rozwiązać wszystkie problemy.
ravek Posted January 21, 2020 Author Posted January 21, 2020 W dniu 20.01.2020 o 11:47, Patrykos. napisał: Ten problem występuje tylko na FiveLife? Nigdzie w poście o tym nie wspomniałeś, więc zapytam. Najprostszy sposób. Próbowałeś hard reinstall samego RAGE? Z usunięciem dosłownie wszystkich plików przed instalacją na nowo. Internet nie jest krzykliwej jakości, ale wątpię, że to będzie powód tego błędu. Reinstall RAGE zajmuje naprawdę kilka minut, a często potrafi rozwiązać wszystkie problemy. Nie wiem czy problem występuje tylko na FiveLife, nie gram na innych serwerach, a reinstall robiłem nawet kilka razy.
Lokxu2k Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Też mam ten błąd. nawet usunołem paczkę plików serwera i na nowo się pobierało ale dalej to samo. Dodam, że instalowałem NaturalV ale nawet po deinstalacji nic nie działa
settler98 Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 najprawdopodobniej jakaś aktualizacja zepsuła rage
Stiffmajster Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Sam mam problemy. Przed zalogowaniem odpalcie na chwilę social club. W tle kamera przeniesie się do mirror park. Wtedy wpisujecie hasło i wszystko Bangla jak Bóg przykazał
sheerio Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 W dniu 25.05.2020 o 15:09, Grzybek05 napisał: u mnie też tak jest Spróbuj sposobów z tego wątku 😄
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts