Developer/owner Proklin Posted September 22, 2017 Developer/owner Share Posted September 22, 2017 Witajcie, opowiem Wam krótką historię. W dniu dzisiejszym na serwerze demonstracyjnym pojawiła się nowa firma oferująca pracę dla każdego z prywatnym pojazdem. Może z zewnątrz nie prezentuje się najlepiej ale wystarczy wejść do środka by zmienić zdanie Gdy podchodzimy do recepcji wita nas optymistyczny opis o dobrych zarobkach i ciekawej pracy jednak jak to bywa w takich firmach aby tę pracę rozpocząć trzeba zainwestować trochę kasy... Jeśli już zdecydujemy się na inwestycje i dopełnimy wszystkich formalności możemy przejść do pracy. Pewnie interesuje Was na czym ona polega? Może by rozjaśnić sytuację opowiem jak to było... Wsiadam do auta i moim oczom ukazują się nowe opcje w panelu sterowania pojazdem: Okazuje się, że pozycja 8 wyrzuca niechcianych pasażerów z pojazdu, ale co robi 9? Po kliknięciu pojawił się panel: Kiedy już myślałem, że nic się nie wydarzy pojawiło się to: Ledwo zdążyłem odebrać kurs, następnie komunikat zmienił się na: A ja wiele nie czekając ruszyłem zarabiać na nowe auto, które jest teraz dużo tańsze w komisie! Słyszałem też, że gdzieś ukryta jest jakaś niespodzianka ale jeszcze nie udało mi się jej znaleźć, może uda się Tobie? Bardzo chciałbym ją zobaczyć więc pierwsza osoba, która znajdzie ukrytą niespodziankę i wyśle tutaj z nią zrzut ekranu otrzyma 500$ na serwerze demonstracyjnym! W imieniu całej ekipy FiveLife zapraszam do testowania! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Czyli dobrze myślałem, że będzie to taksówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Super! Bo zastanawiałem się czy coś dodacie bo nudno się robiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted September 22, 2017 Author Developer/owner Share Posted September 22, 2017 @Grzechu_xDD uznaliśmy, że warto zrobić jakiś pożytek z tych pojazdów więc odpowiedź była prosta @VeltY. mamy nadzieję, że ten update urozmaici delikatnie rozgrywkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Znalezione PS. Jak właczycie gta z pelnego w okno (Alt+Enter) to macie crusha gta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted September 23, 2017 Author Developer/owner Share Posted September 23, 2017 Znalezione PS. Jak właczycie gta z pelnego w okno (Alt+Enter) to macie crusha gta :/ Gratuluję wytrwałości, nagroda została już przekazana Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek86 Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Ja znalazłem ten sam błąd przy publicznym skuterze. Do tego tym publicznym skuterem udało mi się jechać 195 km/h na tylnym kole co raczej nie jest zbyt normalne jeżeli na dwóch kołach jedzie się 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 To akurat zasluga GTA i fizyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LesterLord Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 Gdzie w GTA:SA można było spamować strzałką w górę, to w GTA V trzymać CTRL dla przyśpieszenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted September 24, 2017 Author Developer/owner Share Posted September 24, 2017 Aktualizacja Też zbierasz na RapidGT3? By Ci to ułatwić dziś do końca dnia na serwerze demonstracyjnym obowiązują premie do zarobków: PizzaBoy +100%, FLber +50%! Zapraszamy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moczek Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Wiadomo kiedy oficjalna wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted September 24, 2017 Author Developer/owner Share Posted September 24, 2017 Postaramy się w miesiącu wyrobić ale nic nie obiecujemy niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts