Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Serwer demonstracyjny - nowości

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

Witajcie, opowiem Wam krótką historię.

W dniu dzisiejszym na serwerze demonstracyjnym pojawiła się nowa firma oferująca pracę dla każdego z prywatnym pojazdem.

Może z zewnątrz nie prezentuje się najlepiej ale wystarczy wejść do środka by zmienić zdanie :)

biuro1.jpg

biuro2.jpg

Gdy podchodzimy do recepcji wita nas optymistyczny opis o dobrych zarobkach i ciekawej pracy jednak jak to bywa w takich firmach aby tę pracę rozpocząć trzeba zainwestować trochę kasy... 

Jeśli już zdecydujemy się na inwestycje i dopełnimy wszystkich formalności możemy przejść do pracy.

Pewnie interesuje Was na czym ona polega? 

Może by rozjaśnić sytuację opowiem jak to było...

Wsiadam do auta i moim oczom ukazują się nowe opcje w panelu sterowania pojazdem:

panel_aut.jpg

Okazuje się, że pozycja 8 wyrzuca niechcianych pasażerów z pojazdu, ale co robi 9?

Po kliknięciu pojawił się panel:

flber1.jpg

Kiedy już myślałem, że nic się nie wydarzy pojawiło się to:

flber2.jpg

Ledwo zdążyłem odebrać kurs, następnie komunikat zmienił się na:

flber3.jpg

A ja wiele nie czekając ruszyłem zarabiać na nowe auto, które jest teraz dużo tańsze w komisie!

Słyszałem też, że gdzieś ukryta jest jakaś niespodzianka ale jeszcze nie udało mi się jej znaleźć, może uda się Tobie? :)

Bardzo chciałbym ją zobaczyć więc pierwsza osoba, która znajdzie ukrytą niespodziankę i wyśle tutaj z nią zrzut ekranu otrzyma 500$ na serwerze demonstracyjnym! 

W imieniu całej ekipy FiveLife zapraszam do testowania! :D

• Like 2

• Developer/owner

Eg6ihkw.jpg

Znalezione  :)

PS. Jak właczycie gta z pelnego w okno (Alt+Enter) to macie crusha gta :/

Gratuluję wytrwałości, nagroda została już przekazana :)

Ja znalazłem ten sam błąd przy publicznym skuterze. Do tego tym publicznym skuterem udało mi się jechać 195 km/h na tylnym kole co raczej nie jest zbyt normalne jeżeli na dwóch kołach jedzie się 120

• Developer/owner

Aktualizacja

Też zbierasz na RapidGT3? By Ci to ułatwić dziś do końca dnia na serwerze demonstracyjnym obowiązują premie do zarobków: PizzaBoy +100%, FLber +50%! Zapraszamy!

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...