Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Minęły już dwa lata. Drugie urodziny FiveLife!

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

naglowek_urkidrugie.png.8b4f7bd88c2a13e49f0de9da9c5abceb.png

Witajcie!

Już w tą niedzielę (19.01.2020r.) wypadają kolejne urodziny serwera. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji, którymi będziecie mogli cieszyć się już dziś!

Każdy z Was otrzyma od nas kilka drobnych upominków, żeby jednak nie było tak łatwo, po odbiór niespodzianki trzeba będzie udać się we wskazane miejsce (znacznik diamentu na mapie). O każdej pełnej godzinie zmieni się lokalizacja nagrody, co umożliwi Wam odebranie kolejnego prezentu!

dajmond.thumb.png.00fe790003aa26beaac8f4c46e59b118.png

Przez cały okres trwania eventu, w każdej z prac, otrzymacie szansę zdobycia wyjątkowych masek. 

Dodatkowo na cały weekend uruchamiamy 50% premie do zarobków i doświadczenia we wszystkich pracach, a w godzinach 19:30 - 20:30 dodatkowe 100% premii co daje łącznie oszałamiającą ilość 150% więcej zarobków!

Jeśli ktoś marzył o zostaniu zawodowym kierowcą Formuły 1, to my takie marzenie pomożemy spełnić!

Każdy, zupełnie za darmo, będzie mógł wynająć swój własny bolid F1 na okres 7 dni!

Bądźcie czujni i wypatrujcie także dodatkowych atrakcji, którymi postaramy się Was regularnie zaskakiwać przez cały weekend.

Event trwa od 17.01.2020 godz 21:30 do 19.01.2020 godz 23:59.

Na koniec pragniemy życzyć Wam wszystkiego dobrego, dalszych sukcesów w rozwoju na serwerze ale także w życiu prywatnym i zawodowym. 

Gdyby nie wasze wsparcie nie moglibyśmy cieszyć się z kolejnego jubileuszu! Dziękujemy Wam i liczymy, że kolejne urodziny będziemy obchodzić wspólnie z Wami wszystkimi jak i z nowymi członkami społeczności FiveLife!

Administracja FiveLife.pl

• Like 21
  • Thanks 2

Bardzo dawno nie grałem, ponieważ wróciłem do mta i nie wiem dokładnie jak wygląda gospodarka teraz, ale wydaje mi sie, że premia 150% może bardzo zniszczyć gospodarke, tak samo było na pewnym serwerze MTA, dali zarobki 2x i popsuła sie totalnie cała gospodarka 

Wszystkiego najlepszego! Oby jak najdłużej serwer stał i się rozwijał 😀🍕

Ps. Nie mogłem znaleźć emotki tortu więc macie pizzę xd

• Like 1

Godzinę temu, VOLT2K3 napisał:

Bardzo dawno nie grałem, ponieważ wróciłem do mta i nie wiem dokładnie jak wygląda gospodarka teraz, ale wydaje mi sie, że premia 150% może bardzo zniszczyć gospodarke, tak samo było na pewnym serwerze MTA, dali zarobki 2x i popsuła sie totalnie cała gospodarka 

Ziomeczku,  to tylko 2 dni, ostatnio była premia +100% na okrągły miesiąc. Jeżeli dało się zepsuć tą ekonomie to już to zrobiono a tego typu czasowe eventy nie maja raczej większego wpływu 

Edited by Konrad1877
  • Like 2
  • Thanks 1

1 godzinę temu, VOLT2K3 napisał:

Mordo ale w GTA 5 masz wiele więcej aut niż w GTA SA, więc nawet jak na takich premiach ludzie zarobią dużo to i tak im tych pieniędzy zabraknie. 

Edited by milicjant4
  • Like 2
  • Thanks 1

10 godzin temu, DragonuS napisał:

Jak to szybko mija 😄 nie wiadomo kiedy i już 2 rok na Rage MP

Na rage serwer stoi trochę krócej. 19 stycznia to data uruchomienia dla graczy na platformie GTMP

• Like 1

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...