Developer/owner Proklin Posted January 17, 2020 Developer/owner Share Posted January 17, 2020 Witajcie! Już w tą niedzielę (19.01.2020r.) wypadają kolejne urodziny serwera. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was wiele atrakcji, którymi będziecie mogli cieszyć się już dziś! Każdy z Was otrzyma od nas kilka drobnych upominków, żeby jednak nie było tak łatwo, po odbiór niespodzianki trzeba będzie udać się we wskazane miejsce (znacznik diamentu na mapie). O każdej pełnej godzinie zmieni się lokalizacja nagrody, co umożliwi Wam odebranie kolejnego prezentu! Przez cały okres trwania eventu, w każdej z prac, otrzymacie szansę zdobycia wyjątkowych masek. Dodatkowo na cały weekend uruchamiamy 50% premie do zarobków i doświadczenia we wszystkich pracach, a w godzinach 19:30 - 20:30 dodatkowe 100% premii co daje łącznie oszałamiającą ilość 150% więcej zarobków! Jeśli ktoś marzył o zostaniu zawodowym kierowcą Formuły 1, to my takie marzenie pomożemy spełnić! Każdy, zupełnie za darmo, będzie mógł wynająć swój własny bolid F1 na okres 7 dni! Bądźcie czujni i wypatrujcie także dodatkowych atrakcji, którymi postaramy się Was regularnie zaskakiwać przez cały weekend. Event trwa od 17.01.2020 godz 21:30 do 19.01.2020 godz 23:59. Na koniec pragniemy życzyć Wam wszystkiego dobrego, dalszych sukcesów w rozwoju na serwerze ale także w życiu prywatnym i zawodowym. Gdyby nie wasze wsparcie nie moglibyśmy cieszyć się z kolejnego jubileuszu! Dziękujemy Wam i liczymy, że kolejne urodziny będziemy obchodzić wspólnie z Wami wszystkimi jak i z nowymi członkami społeczności FiveLife! Administracja FiveLife.pl 21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQwerty Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Fajnie, że robicie coś takiego Podoba mi się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tragmer Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Wszystkiego najlepszego 🎂 🙂 PS. Do następnych urodzin 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOLT2K3 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Bardzo dawno nie grałem, ponieważ wróciłem do mta i nie wiem dokładnie jak wygląda gospodarka teraz, ale wydaje mi sie, że premia 150% może bardzo zniszczyć gospodarke, tak samo było na pewnym serwerze MTA, dali zarobki 2x i popsuła sie totalnie cała gospodarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
naimad424 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Wszystkiego najlepszego! Oby jak najdłużej serwer stał i się rozwijał 😀🍕 Ps. Nie mogłem znaleźć emotki tortu więc macie pizzę xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad1877 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 (edited) Godzinę temu, VOLT2K3 napisał: Bardzo dawno nie grałem, ponieważ wróciłem do mta i nie wiem dokładnie jak wygląda gospodarka teraz, ale wydaje mi sie, że premia 150% może bardzo zniszczyć gospodarke, tak samo było na pewnym serwerze MTA, dali zarobki 2x i popsuła sie totalnie cała gospodarka Ziomeczku, to tylko 2 dni, ostatnio była premia +100% na okrągły miesiąc. Jeżeli dało się zepsuć tą ekonomie to już to zrobiono a tego typu czasowe eventy nie maja raczej większego wpływu Edited January 17, 2020 by Konrad1877 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milicjant4 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 (edited) 1 godzinę temu, VOLT2K3 napisał: Bardzo dawno nie grałem, ponieważ wróciłem do mta i nie wiem dokładnie jak wygląda gospodarka teraz, ale wydaje mi sie, że premia 150% może bardzo zniszczyć gospodarke, tak samo było na pewnym serwerze MTA, dali zarobki 2x i popsuła sie totalnie cała gospodarka Mordo ale w GTA 5 masz wiele więcej aut niż w GTA SA, więc nawet jak na takich premiach ludzie zarobią dużo to i tak im tych pieniędzy zabraknie. Edited January 17, 2020 by milicjant4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Jak to szybko mija 😄 nie wiadomo kiedy i już 2 rok na Rage MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deiw Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Super opcja, szybko ten czas leci... Pamietam jeszcze poczatki gdzie gralo po 13 osob jeszcze przed przejsciem na Rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacheT Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 10 godzin temu, DragonuS napisał: Jak to szybko mija 😄 nie wiadomo kiedy i już 2 rok na Rage MP Na rage serwer stoi trochę krócej. 19 stycznia to data uruchomienia dla graczy na platformie GTMP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts