MaYki Napisano 15 Stycznia 2020 Napisano 15 Stycznia 2020 Nick: @MaYki Nick osoby nakładającej kare: Nie wiem, zakładam że Payro. Powód nałożenia kary: Nie wiem, nie było mnie już na serwerze Krótki opis sytuacji: Wszedłem sobie dzisiaj na serwerek, chciałem się odezwać a tu cyk mute na 5 dni (tak długich nie ma w taryfikatorze btw.) Podejrzewam że to właśnie Payro nałożył ale nie mam pojęcia, jak wychodziłem z serwera to jeszcze nic nie miałem. Dowody: Mam tylko że jest mute. Coś od siebie: Jeśli to faktycznie payro, bo nie podejrzewam żeby mógł mnie ktoś inny zmutować, to to jest żartem potężnym dla mnie żeby 20 letni chłop potrafił się spłakać i rzucać mutami prawie 2 razy dłuższymi niż w taryfikatorze za to że ktoś nazwał go "jutuberkiem". Polecam administracji wyższej przyjrzeć się delikwentowi. 1
Developer/owner proklin Napisano 15 Stycznia 2020 Developer/owner Napisano 15 Stycznia 2020 To ja nałożyłem mute, bo dostałem film, na którym widać jak przejawiasz toksyczność i chamstwo w stosunku do innych graczy. Apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi