JacusDrawsko Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Siemka,dzisiaj sobie grałem.Przeglądając mapę serwera natknąłem się na taki warszat jaj "FLbox" w którym jak wjechałem zostały mi zamontowane felgi mimo że nic nie wybrałem w tym warsztacie i zamontowano mi jakieś Felgi za 5.000$ - nie mam pojęcia co to za felgi jak one wyglądają bo nawet ich nie widzę Mój nick na serwerze: JacusDrawsko ID auta do którego to zostało zamontowane:9346 Chciałbym generalnie by pojazd powrócono do poprzedniej wersji a mi zwrócono 5.000$ ponieważ nie jestem niczego winny a Fan z gry mam i jestem Nowym graczem.Wspomne również że gadałem z Moderatorem o nicku "Dragonus" i widział sytuacje wsadzał mi auto do przechowalni wyjmował i nic się nie działo. dowód:https://imgur.com/a/r38Qt0B
DragonuS Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 (edited) To nie felgi, tylko malowanie Felg z tego, co rozumiem. Edited January 11, 2020 by DragonuS
KonopJa Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Nie zamontowano ci felg tylko zamontowałeś malowanie do felg. Zwrotu pieniędzy nie dostaniesz z tego co mi się wydaje. Centrum FLbox (FlCentrum) to miejsce gdzie montujemy malowanie felg.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts