Patrykos. Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) Hej, jak w temacie. Próbując dołączyć na serwer, nieważne czy z ip, czy z forum, czy listy serwerów, wyskakuje mi komunikat "please launch rage multiplayer as an admin". Okej, powiecie, że jasno jest napisane, co mam zrobić. No to tak zrobiłem, odpaliłem jako administrator (mimo iż tak czy siak mam na kompie jedno konto które jest jednocześnie adm xd), a komunikat wyskoczył ponownie. I tak za każdym razem. Ponadto, zrobiłem reinstall, a sytuacja się nic a nic nie zmieniła. A stało się to tak nagle. Jednego dnia wchodzę na serwer bez problemu, drugiego już nie. W między czasie nie było żadnych aktualizacji, ani gta, ani rage, ani windowsa. Nie mam pojęcia co mogę z tym zrobić xd PS: tak, reset kompa też nie pomógł xD PS2: tak, na inne serwery też nie mogę dołączyć PS3: na necie też nie ma nic ciekawego, na forum też nie znalazłem takiego problemu, ale może ślepy jestem Edited January 10, 2020 by Patrykos.
Patrykos. Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 Dodam teraz, że nawet gta v już nie mogę uruchomić. Wyświetla się komunikat, że gta jest już uruchomione. A nie jest. Wszystko z procesów też powyrzucałem, kompa restartowałem. Nie mam też opcji weryfikacji spójności weryfikacji plików, bo po wpisaniu w konsole komendy, włącza się po prostu launcher i nic więcej. Reinstal samego gta chce zostawić na sam koniec ze względu na czas pobierania plików. Szukam innych rozwiązań
Patrykos. Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 Dobra działa. Nie pytajcie jak. Samo się zrobiło, wczoraj nie działało, dziś działa. Po prostu xd Temat lock
Recommended Posts