Aviq Napisano 10 Stycznia 2020 Napisano 10 Stycznia 2020 • Nick : Aviq. • Nick osoby nakładającej kare : _WirluS_ • Powód nałożenia kary : Łagodne "Wyzwisko, obraza" (Ułomny człowiek). • Krótki opis sytuacji : Podczas gdy wbiegłem na parking policyjny gdzie nie wiedziałem że mogę gdyż przypuszczałem iż brama jest otwierana wyłącznie poprzez frakcję policyjną. Gdy tylko wbiegłem i chciałem natychmiast wybiec (co zrobiłem) 2 funkcjonariuszy (DudekPL oraz Miki) bez słowa natychmiast wybiegli z radiowozu za mną. Bez żadnej inicjacji zaczęli strzelać do mnie z taizera, skuli mnie i zaprowadzili na komendę gdzie od razu wysłali do więzienia (10minut). Przyznam się że wtedy poniosły mnie nerwy i poszły łagodne słowa (rzekoma obraza) za którą dostałem blokadę czatu na 4320minut. Poniżej zamieszczam screeny. • Dowody : https://imgur.com/a/3fFdJuE • Coś od siebie : Przyznam się iż poniosły mnie nerwy i zacząłem pisać w stronę Miki'ego jednakże nie pisałem złych słów za które mógłbym dostać 4320 minut blokady czatu. Nie było to stosowne zachowanie z mojej strony za co bardzo przepraszam i obiecuję iż owe podobne zdarzenie się nie powtórzy. 1
_WirluS_ Napisano 13 Stycznia 2020 Napisano 13 Stycznia 2020 Kara już minęła. temat zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi