neclovek Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: neclovek Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: cwaniakowanie Krótki opis sytuacji: Proklin *po zmutowaniu kilku osób* - Ktoś jeszcze? neclovek - Ja Dowody: w załączniku Coś od siebie: Chciałbym prosić o skrócenie mojego wyroku, za cwaniakowanie, ponieważ uważam, że moje działanie było nieco mniej szkodliwe niż np. CKB lub spam i liczyłem, że za swój występek dostanę maksymalnie 600 min (dostałem 3 dni ☹️). Jestem nowym graczem, przez co mute na czat jest szczególnie dotkliwy, ponieważ mam wiele pytań i propozycji. Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku. Jeszcze raz przepraszam za moje zachowanie. godzina i data mojego wykroczenia - 17:55 7.01.2020 wykroczenie neclovek.bmp Edytowane 8 Stycznia 2020 przez neclovek
Developer/owner slawur Napisano 10 Stycznia 2020 Developer/owner Napisano 10 Stycznia 2020 Regulamin serwera - Komunikacja Pkt 9. Zakaz prowokowania, wszczynania i prowadzenia kłótni. Sam chciałeś zostać zmutowany. Nie uważam, żeby 3 dni mute były zbyt wysoką karą. Apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi