FokaBezOka-. Napisano 8 Stycznia 2020 Napisano 8 Stycznia 2020 Nick: FokaBezOka-. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: toksyczność Krótki opis sytuacji: Jako przedstawiciel Centralnego Biura Antykonfidenckiego dostałem zlecenie na jednego z graczy , gracz ten wymuszał haracze na ludziach zajmujących się mniej legalnymi sprawami w przypadku kiedy gracz nie zapłacił ten dzwonił po służby mundurowe .Postanowiłem kulturalnie wytłumaczyć graczowi że nie warto tego robić przytaczając m.in. Art. 282. KK . Działam na korzyść serwera i dbam o to aby graczom przyjemnie spędzało się tu czas. Po zakończeniu interwencji została nałożona na mnie kara wykluczenia z chatu na 4320 minut , zatem wnioskuje o zdjęcie kary bądź jej skrócenie ~Dziękuje Dowody: Cała sytuacja rozegrała się na publicznym chacie więc światkami było około 100osób Coś od siebie: Niech żyje wolna Foka ❤️ 4 1
Developer/owner proklin Napisano 10 Stycznia 2020 Developer/owner Napisano 10 Stycznia 2020 Można było zrobić to zdecydowanie grzeczniej, tak aby nie podchodziło pod toksyczność i wyzwiska. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi