Skocz do zawartości

czoplons ukarany przez May

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: czoplons

Nick osoby nakładającej kare: May (nie jestem do końca pewny, ponieważ było to dzień temu)

Powód nałożenia kary: wulgaryzm na czacie globalnym

Krótki opis sytuacji: No co tu dużo mówić, użyłem słowa niestosownego którego nie będę tutaj wymawiał i dostałem blokade czatu.

Dowody: ---

Coś od siebie: Nie sprawiałoby mi to problemu, ale do blokady dochodzą smsy jak i ogłoszenia które nie powiem troche bolą. Żaluję tego co zrobiłem i nie spodziewałem się takich konsekwencji, nie proszę o zdjęcie całej kary, a chociaż o połowe tego co dostałem czyli 4300minut. Minął już dzień lub troszkę więcej i cieżko się gra nie mogąc wysłać nawet smsy zwłaszcza że się dopiero zaczeło grać i chciałoby się kupić jakiś samochód. 

Dzięki.

Napisano

Pamiętam jaka to była sytuacja, jeśli to by było jedno przekleństwo w randomowym momencie pewnie nie dałbym tak długiej kary, ale była to totalnie chamska i nie na miejscu odzywka do innego gracza na czacie globalnym, kara 3 dni jest stosowna do twojego zachowania i myślę, że na przyszłość będziesz pamiętać, takie toksyczne zachowania są mocno karane na serwerze.

Kara zostanie i odczekasz ją do końca.

• May zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...