Jump to content

Marycha [Nowy exel] Ile czego? Ile zarobisz za ile?

Czy sadzicie marychę z nawozem czy bez nawozu?  

493 members have voted

1. 1. Czy sadzicie marychę z nawozem czy bez nawozu?

• Z nawozem
      449
    • Bez nawozu
      44

Recommended Posts

Posted

Jako, że wczoraj sobie pozwoliłem sadzić piękne tulipany, powiem tak, że jeżeli chodzi o okres zimowy to chyba, źle jest to zrobione, gdyż potrzebujesz tylko 5 wody i 2 nawozu. Chyba, ze ja coś myle to mój błąd :)

Posted

@CYTRYNUS
Ja testowałem to jak był ciągle śnieg i wszyło mi raz 6 wody i 3 nawozu.Ten test przeprowadziłem w 3 tygodniu grudnia. Lepiej z lekką nadwyżką, niż potem jeździć po jedną wodę. 😁
Od 30.12.2019 została włączona pogoda, wiec dane mogły ulec lekkiej zmianie.

• Like 2
Posted

@JoeJamesVernitch

A to nie wiem, bo dziś to robiłem sobie po sylwku, a było pełno śniegu i padało, oczywiście deszczu brak :) 

Posted

Jak oceniacie poradnik? Przydatny? Czy usunąć? 🤣

• Like 3
  • 8 months later...
Posted

w końcu 2 czy 3 nawozu w okresie zimowym bo w tabelce jest 2 a na fimie z Payro było mówione, że na 4 sadzonki 12 nawozu czyli 3

Posted
W dniu 29.01.2021 o 13:05, MichalJumper napisał:

w końcu 2 czy 3 nawozu w okresie zimowym bo w tabelce jest 2 a na fimie z Payro było mówione, że na 4 sadzonki 12 nawozu czyli 3

Zawsze daje się 2 nawozy, śnieg nie wpływa na sadzonki

• 3 weeks later...
Posted

Ej a nie jest potrzebne przypadkiem normalnie 5 butelek wody a nie 4 bo na fivelife.vin jest że 5

Posted
1 godzinę temu, Zeinx napisał:

Ej a nie jest potrzebne przypadkiem normalnie 5 butelek wody a nie 4 bo na fivelife.vin jest że 5

5 Butelek wody oraz 2 nawozu na 1 drzewko

• JoeJamesVernitch changed the title to Marycha [Nowy exel] Ile czego? Ile zarobisz za ile?
  • Create New...