Przemo* Napisano 23 Grudnia 2019 Napisano 23 Grudnia 2019 Nick: Przemo* Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas zatrzymania. Krótki opis sytuacji: Otóż jeden z radiowozów rozpoczął za mną pościg. Po około 2 minutach od rozpoczęcia pościgu funkcjonariusz kierujący radiowozem zaczął mnie taranować i to tak perfidnie. Wjeżdżał we mnie z prędkością ok. 150km/h. Rozumiem, że jest to serwer RPG, a nie RP, ale jeśli są na tym serwerze frakcje mundurowe to powinny one chcieć odgrywać RP z graczami, którzy tego chcą. Po czasie zirytowałem się zachowaniem jakie prezentowali funkcjonariusze i wyszedłem z serwera. Dodam, że nie skakałem z żadnych klifów, mostów czy innych wysokich obiektów, tylko najzwyklej w świecie uciekałem z zamiarem odgrywania RP, ale oczywiście bez wzajemności. Wiem, że nie powinienem uciekać z serwera podczas pościgu, ale stwierdziłem, że jeśli nie gramy fair to nie będzie to jedynie zagrywka ze strony policji. Dowody: Nie potrzebne Coś od siebie: Jeśli policjanci zostali urażeni faktem, że uciekłem z serwera to przepraszam ;).
_WirluS_ Napisano 23 Grudnia 2019 Napisano 23 Grudnia 2019 Wychodząc z gry zrobiłeś to świadomie jeśli, sądzisz że LSPD grało nieuczciwie od tego jest dział skarga na funkcjonariusza policji. Kare odczekasz zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi