Skocz do zawartości

Przemo* ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Przemo*

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas zatrzymania.

Krótki opis sytuacji:  Otóż jeden z radiowozów rozpoczął za mną pościg. Po około 2 minutach od rozpoczęcia pościgu funkcjonariusz kierujący radiowozem zaczął mnie taranować i to tak perfidnie. Wjeżdżał we mnie z prędkością ok. 150km/h. Rozumiem, że jest to serwer RPG, a nie RP, ale jeśli są na tym serwerze frakcje mundurowe to powinny one chcieć odgrywać RP z graczami, którzy tego chcą. Po czasie zirytowałem się zachowaniem jakie prezentowali funkcjonariusze i wyszedłem z serwera. Dodam, że nie skakałem z żadnych klifów, mostów czy innych wysokich obiektów, tylko najzwyklej w świecie uciekałem z zamiarem odgrywania RP, ale oczywiście bez wzajemności. Wiem, że nie powinienem uciekać z serwera podczas pościgu, ale stwierdziłem, że jeśli nie gramy fair to nie będzie to jedynie zagrywka ze strony policji. 

Dowody: Nie potrzebne

Coś od siebie:  Jeśli policjanci zostali urażeni faktem, że uciekłem z serwera to przepraszam ;).

Napisano

Wychodząc z gry zrobiłeś to świadomie jeśli,  sądzisz że LSPD grało nieuczciwie od tego jest dział skarga na funkcjonariusza policji. 

Kare odczekasz zamykam.

• Confused 1
  • miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...