Skocz do zawartości

Kuba666 ukarany przez Jarekia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Kuba666

Nick osoby nakładającej kare: Jarekia

Powód nałożenia kary:  Bugowanie dm

Krótki opis sytuacji:  Nudziło mi się to wsiadłem na mirror parku do gracza Jarekia pojechałem razem z nim na prace sadownik i uderzyłem go 2 razy przy budce w której sięzaczyna prace, po chwili pojawil mi sie obraz ze zostalem zbanowany na 2 miesiące a powodem było bugowanie dm

Dowody: unknown.png

Coś od siebie: Na wstępie chciałbym przeprosić gracza Jarekia za moje zachowanie ponieważ zachowałem się źle uderzając go 2 razy a przechodząc do sprawy za którą dostałem bana na 2 miesiące którą widać na screenshocie który znajduje się wyżej to przyszedł mi do głowy bardzo głupi pomysł z nudów. Niestety zacząłem myśleć dopiero po tym jak dostałem bana co jest wielkim błędem ponieważ nie pomyślałem zanim to zrobiłem. Chciałbym poprosić o szanse i założenie innej kary ponieważ bardzo mi teraz głupio za to co zrobiłem. A w tym momencie obiecuje że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Bardzo chciałbym wrócić na serwer i pograć z innymi graczami ponieważ fajnie mi się grało. A nudziło mi się ponieważ straciłem prawo jazdy na 136 godzin  jak się nie mylę za taran graczy Runwald i bartex których też chciałbym przeprosić za moje zachowanie.Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji o kare. Przepraszam. Dodam jeszcze że bardzo fajnie mi się gra na tym serwerze i chciałbym na niego wrócić.

Edytowane przez Kuba666
zmiana tematu
Napisano

Kara zostaje skrócona do 7 dni(od teraz), nie zmarnuj drugiej szansy, następne kary będą dłuższe.

• miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...