Skocz do zawartości

Skarga na xMati1926x oraz YuGi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 18.12.2019 około 9:40

Nick oskarżającego: milicjant4

Nicki oskarżonych: xMati1926x oraz YuGi

Powód napisania skargi: Od czasu kiedy napisałem pierwszą skarge na gracza xMati1926x ciągle w moja stronę prowadzone są wyzwiska, prowokacje oraz celowe psucie rozgrywki przez graczy: xMati1926x, YuGi, RESMAS (Pan dostał prawko za specjalne zabicie mnie tylko dlatego, że napisałem "skarge na kolege"((Mam z tego nagranie)) ). Jak widać na poniższym nagraniu gracze celowo mnie zabili oraz potrącili innego gracza na sadzie. Innymi słowy, od kiedy gracze zaczeli grac na serwie, nie robią nic innego jak psują innym rozgrywke, pokazują totalny brak kultury na czacie globalnym podczac nieobecnosci administracji (SS)(jest to kolejna taka sytuacja gdzie mają w 4 literach regulamin obowiązujący na serwerze jak i na czacie globalnym).

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

oraz SS z czatu podczas nieobecnosci administracji: YeAKJnB.png

Edytowane przez milicjant4
  • Like 3
Napisano

Szkoda, że nie pochwalisz się jak wyzywasz nam rodzinę i życzysz śmierci naszym najbliższym. Najpierw ubliżasz nam a później nasz problem z tym, że coś do ciebie mamy

• Like 1
Napisano

Wielka szkoda, że wyżej wymieniony gracz "milicjant" nie pochwalił się jak wyzywa nas na czacie głosowym i ciśnie jakieś teksty o rodzinie, a wstawia tylko filmiki kompromitujące nas... Myślę, że skoro już nagrywasz to powinieneś wstawiać wszystko, a nie tylko to co jest dla Ciebie wygodne... Chciałbym tylko przypomnieć Ci wczorajszą sytuację na giełdzie 50k+, pamiętasz co krzyczałeś na "x" ?

• Like 1
Napisano

Przykre, że chwalisz się tylko nagraniami, które są dla Ciebie wygodne, mógłbyś wrzucić też te, na których ślesz do nas niezłe wiązanki...

• Like 1
Napisano

Tak jak kolega YuGi napisał, wczoraj na giełdzie od 50k zwyzywałeś nasze całe rodziny a nawet zwierzęta. Jesteś nieuczciwy i arogancki 

• Like 1
Napisano

Dokładnie gracz milicjant obrażał nam rodzinne oraz bliskie nam osoby życzył im śmierci oraz również obrażał nas kilkukrotnie nie jest to pierwszy raz powinien wstawić wszystkie filmy i może wypowie się gracz któremu popsuliśmy rozgrywkę ? I o jakiej kulturze ty mówisz człowieku jak wyzywasz nam rodzinne a po chwili zaczynasz nagrywać jak my tobie odpowiadamy i ty mówisz o kulturze człowieku ? kto jak kto ale ty ? proszę cię ! nie ośmieszaj się bo masz brak godności człowieku z wszystkim lecisz na forum i wstawiasz filmy na których ci odpowiadamy czego wymagasz od nas ? ze będziemy do ciebie miłe słówka mówić jak wyzywasz nas ? 

Napisano

Prosze o jakikolwiek dowód który ukazuje, że takie cos zostało mówione z mojej strony. Ja na was dowody mam z których zostaną wyciągniete konsekwencje, nie mówie nic co sie nie zdarzyło bo wszystko jest na SSach i nagraniach :) 

Napisano
1 minutę temu, xxMati1926xx napisał:

Dokładnie gracz milicjant obrażał nam rodzinne oraz bliskie nam osoby życzył im śmierci oraz również obrażał nas kilkukrotnie nie jest to pierwszy raz powinien wstawić wszystkie filmy i może wypowie się gracz któremu popsuliśmy rozgrywkę ? I o jakiej kulturze ty mówisz człowieku jak wyzywasz nam rodzinne a po chwili zaczynasz nagrywać jak my tobie odpowiadamy i ty mówisz o kulturze człowieku ? kto jak kto ale ty ? proszę cię ! nie ośmieszaj się bo masz brak godności człowieku z wszystkim lecisz na forum i wstawiasz filmy na których ci odpowiadamy czego wymagasz od nas ? ze będziemy do ciebie miłe słówka mówić jak wyzywasz nas ? 

Tak? A przypomnij sobie sobote jak najpierw sie sapałeś na globalnym do każdego ukazując swoją kulture, następnie z tematem przeszedłeś na nicki innych a na samym końcu wjeżdżałes na rodziców gracza? Juz nie pamietasz? Jesli zapomniałeś to zapraszam do pierwszej skargi na Ciebie :)

Napisano

Witam. Odniosę się do tego co napisał milicjant wyżej. Nigdy nie zdarzyła się sytuacja abym celowo staranował lub przejechał milicjanta lub inne osoby, są to oszczerstwa w moją stronę. Nigdy również nie obrażałem milicjanta na co nie ma żadnych dowodów i również odbieram to jako oszczerstwo. Teraz odniosę się do screena z przekleństwem. Owszem jak widać na załączonym obrazku pojawił się z mojej strony w zdaniu niekulturalny wyraz ale był on w formie zabawnej a nie w formie obraźliwej, nikt nie poczuł się urażony, ponieważ był to żart. Więcej tutaj nie napisze bo moim zdaniem skarga na moją osobę jest niesłuszna i jest to oczernienie mojej osoby. Co do screena zawartego o w zdaniu przekleństwa, mogę bez problemu przyjąć za to karę, ale na pewno nie za to ,że kogoś obraziłem bo tak nie było. Pozdrawiam

Napisano

żałuję, że nie mam nic nagrane, ale skoro ty cały czas masz włączone nagrywanie to może będziesz miał chociaż resztkę honoru i pokażesz wszystkie nagrania włącznie z tymi, na których nas wyzywasz i przejeżdzasz na giełdzie kiedy sobie spokojnie stoimy i oglądamy samochody po czym sobie odjeżdżasz.

Napisano
Teraz, MegaKoliz napisał:

Witam. Odniosę się do tego co napisał milicjant wyżej. Nigdy nie zdarzyła się sytuacja abym celowo staranował lub przejechał milicjanta lub inne osoby, są to oszczerstwa w moją stronę. Nigdy również nie obrażałem milicjanta na co nie ma żadnych dowodów i również odbieram to jako oszczerstwo. Teraz odniosę się do screena z przekleństwem. Owszem jak widać na załączonym obrazku pojawił się z mojej strony w zdaniu niekulturalny wyraz ale był on w formie zabawnej a nie w formie obraźliwej, nikt nie poczuł się urażony, ponieważ był to żart. Więcej tutaj nie napisze bo moim zdaniem skarga na moją osobę jest niesłuszna i jest to oczernienie mojej osoby. Co do screena zawartego o w zdaniu przekleństwa, mogę bez problemu przyjąć za to karę, ale na pewno nie za to ,że kogoś obraziłem bo tak nie było. Pozdrawiam

Co do Ciebie to faktycznie, zmienie to. Przeoczyłem a wiec przepraszam Cie za błąd.

Napisano
2 minuty temu, milicjant4 napisał:

Prosze o jakikolwiek dowód który ukazuje, że takie cos zostało mówione z mojej strony. Ja na was dowody mam z których zostaną wyciągniete konsekwencje, nie mówie nic co sie nie zdarzyło bo wszystko jest na SSach i nagraniach :) 

Sorry nie jestem wychowany w komunie i nie latam po forum jak konfident  i nie zawracam gitary adminom głupimi filmami ani screenami sprowokowałeś to dostałeś odpowiedz którą nagrałeś i tu wstawiłeś i pokazałeś swoją godność oraz honor którego nie masz bo dobrze wiesz jak było.

Napisano

Nie rozumiem dlaczego skarga jest na mnie, przejechałem cię aczkolwiek poniosłem za to konsekwencje więc po co wracać do tego? A na screenie widać przekleństwo, które było w celach żartobliwych, nie widzę sensu w reporcie na mnie 

Napisano (edytowane)
2 minuty temu, xxMati1926xx napisał:

Sorry nie jestem wychowany w komunie i nie latam po forum jak konfident  i nie zawracam gitary adminom głupimi filmami ani screenami sprowokowałeś to dostałeś odpowiedz którą nagrałeś i tu wstawiłeś i pokazałeś swoją godność oraz honor którego nie masz bo dobrze wiesz jak było.

Gosciu, istnieje takie cos jak REGULAMIN SERWERA. Ktos poswięcił czas żeby go napisać, a ty tymczasem masz to w 4 literach. Spamiłeś wyzwiskami itd przez dobre 20minut lub dłużej i myślałes że skoro ktoś dostaje muta lub ostrzezenie za cbk na /g za jedno słowo to Ciebie to nie ominie rzucając sie na pare osób? Smieszny jestes. Zauważ, że każdy gracz który ma +10h na serwerze jakoś nie wyzywa każdego na /g bo rozumie co to regulamin i co sie wiąże z jego złamaniem. Ty tego nadal nie rozumiesz i widać musisz nauczyć sie regulaminu dot. czatu globalnego

Napisano
Teraz, milicjant4 napisał:

Gosciu, istnieje takie cos jak REGULAMIN SERWERA. Ktos poswięcił czas żeby go napisać, a ty tymczasem masz to w 4 literach. Spamiłeś wyzwiskami itd przez dobre 20minut lub dłużej i myślałes że skoro ktoś dostaje muta lub ostrzezenie za cbk na /g za jedno słowo to Ciebie to nie ominie rzucając sie na pare osób? Smieszny jestes.

Ale ty chłopie życia nie masz człowieku ? Admini mają inne sprawy niż tylko sprawdzać skargi za przekleństwa jak ktoś na ulicy przeklina to też lecisz na policje ? albo jak ktoś wyzywa ci rodzinne w realu to lecisz na policje ? ja nie będę pisał skargi jak kretyn jakiś bo ktoś mi rodzinne obraża bo mam trochę godności i odpowiadam ci twoim poziomem a nie wale z dupy 

Napisano

Milicjant, daj mi dowody, że Cię wyzywam i obrażam...

Napisano

milicjant w ogóle jesteś śmieszny... Na nagraniu nie odezwałeś się nawet słowem, nawet koledze z teamspeaka nie odpowiedziałes na pytanie, wniosek jest taki, że gdy celowo nagrywasz, żeby wysłać reporta to chcesz wyglądać na świętego i niewinnego, a poza swoimi nagraniami nie szczędzisz w słowach na czacie głosowym, ale no tak tym sie nie pochwalisz to już wiem...

Napisano (edytowane)
40 minut temu, YuGi napisał:

milicjant w ogóle jesteś śmieszny... Na nagraniu nie odezwałeś się nawet słowem, nawet koledze z teamspeaka nie odpowiedziałes na pytanie, wniosek jest taki, że gdy celowo nagrywasz, żeby wysłać reporta to chcesz wyglądać na świętego i niewinnego, a poza swoimi nagraniami nie szczędzisz w słowach na czacie głosowym, ale no tak tym sie nie pochwalisz to już wiem...

Odezwalem sie ale w programie nie mam właczonego mikrofonu. Poza tym co miałem Ci powiedziec po zabiciu "OJ JAK PRZYJEMNIE ZE MNIE ZABILES KOCHAM CIE"? XD Odezwalem sie i powiedzialem, że ide pisać skarge za to że utrudniacie mi rozgrywke od 3dni. Nie pozdrawiam 

Napisano
40 minut temu, xxMati1926xx napisał:

Ale ty chłopie życia nie masz człowieku ? Admini mają inne sprawy niż tylko sprawdzać skargi za przekleństwa jak ktoś na ulicy przeklina to też lecisz na policje ? albo jak ktoś wyzywa ci rodzinne w realu to lecisz na policje ? ja nie będę pisał skargi jak kretyn jakiś bo ktoś mi rodzinne obraża bo mam trochę godności i odpowiadam ci twoim poziomem a nie wale z dupy 

Smieszy mnie to, że Ty widzisz problem u każdego poza sobą, co z tego, że to TY zacząłęs spine w sobote w której uciszało Cie pół serwera, miałes to gdzieś. A teraz mi mówisz, że to ja zacząłem sie do Ciebie pruć XD Weź gościu popatrz w lustro, wyjdz czasem na dwór może Ci to pomoże. Nie zamierzam robić z tej skargi offtopicu więc tym kończę wypowiadanie się w tej skardze. Czekamy na administracje.

Napisano (edytowane)
8 minut temu, milicjant4 napisał:

Smieszy mnie to, że Ty widzisz problem u każdego poza sobą, co z tego, że to TY zacząłęs spine w sobote w której uciszało Cie pół serwera, miałes to gdzieś. A teraz mi mówisz, że to ja zacząłem sie do Ciebie pruć XD Weź gościu popatrz w lustro, wyjdz czasem na dwór może Ci to pomoże. Nie zamierzam robić z tej skargi offtopicu więc tym kończę wypowiadanie się w tej skardze. Czekamy na administracje.

Po prostu wyzywasz a pózniej nagrywasz odpowiedz czego ty nie rozumiesz piszemy o jeden sytuacji zawartej w skardze tej a nie w innej odzywa się gość co z serwera nie wychodzi XD ci chyba by sie przydało wyjść na dwór a sorry ty nie możesz bo konfidenci muszą siedzieć w domu  bo nie mają kolegów pewnie ich wysprzedałeś też i się na tobie poznali w sumie nie dziwie się,w sumie racja nic ci nie zostało tylko na forum ludzi konfidencic a poza tym jeszcze nie masz honoru się przyznać ze wyzywałeś tylko wstawiasz filmy z odpowiedzą wez się nie osmieszaj bo nie wstawiłeś wszystkiego dobrze wiemy we dwóch jak było więc nie pogrążaj się 

Edytowane przez xxMati1926xx
  • Developer/owner
Napisano

Gracze:
-xMati1926x zostaje wyciszony na 7 dni (także na czacie głosowym) + traci prawo jazdy kategorii C na 7 dni - sumuje się z poprzednią skargą co daje mute na 14 dni

@YuGistaje wyciszony na 7 dni + traci prawo jazdy kategorii B na 7 dni

- @RESMAS zostaje wyciszony na 7 dni

Jednocześnie przypominam, że skargi to nie jest śmietnik i nikt nie ma prawa się tutaj wypowiadać bez oznaczenia przez osobę rozpatrującą.

Nie lubimy też cwaniactwa i wiele tym tutaj nie ugracie, przy kolejnej podobnej sytuacji nie skończy się na prawkach i mute...

Zamykam

• Like 1
  • Thanks 1
  • Dodaj nową pozycję...