ReXuPL Napisano 14 Grudnia 2019 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 12.14.2019 przed 12:00 Nick oskarżającego: ReXuPL Nick oskarżonego: xDalmi Powód napisania skargi: Napisalem ogłoszenie, że kupie auto za 12,5k. Napisał do mnie xDalmi, że sprzeda mi virgo. Odpisałem mu, żeby przyjechał pokazać to auto, bo nie znam sie na nazwach . Przyjechał, ale jak się dowiedziałem później (po tym jak zostalem oszukany), przyjechał cometem. Ja myślałem, że ten comet to virgo i napisalem, że kupuje. Zapłaciłem mu i napisał, że virgo stoi w przechowywalni. Pojechałem do niej, a ten virgo był innym autem(nie był taki jaki pokazał). Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 14 Grudnia 2019 przez ReXuPL 5
xDalmi Napisano 14 Grudnia 2019 Napisano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Nie wiem po co napisałeś skargę, skoro wyjaśniliśmy to już między sobą na serwerze. Jeśli dalej tego nie rozumiesz to jestem w stanie ci wyjaśnić, tak jak ci to wyjaśniłem. Nie będę powtarzał tego co napisałeś, czyli że szukałeś auta i napisałem do ciebie SMS. Przyjechałem do ciebie Cometem SR, gdyż wracałem z pracy Dostawcy Owoców. Kiedy cię spotkałem na giełdzie, nawet nie dałeś mi dojść do słowa, ponieważ napisałeś od razu "Biorę". Zasugerowało mi to odpowiedź, że dobrze wiesz jak wygląda to auto. Jedyne co zdołałem wydusić to pytanie "Czy chcesz kupić Virgo?". Warto wspomnieć również że na giełdzie stałeś obok takiego samego Virgo, nawet z takim samym silnikiem, więc wątpię w to że nie zauważyłeś jak to auto wygląda. Dodam również że świadkiem naszej rozmowy (na serwerze) był Zobercik, który osobiście próbował znaleźć rozwiązanie tej sprawy. Kiedy już wiedziałeś że po prostu kupiłeś to auto z własnej głupoty czy niewiedzy, zaproponowałeś mi oddanie połowy kwoty zakupu. Oczywiście, nie zgodziłem się na taki "układ" ponieważ usprawiedliwienie że nie wiedziałeś jak wygląda to auto, to poprostu głupia wymówka. Na przyszłość polecam zadać pytanie sprzedawcy, czy auto które kupujesz jest tym którym przyjechał 😉. Tyle ode mnie w tej sprawie. Pozdrawiam 😘. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez xDalmi Wyjaśnienie 9 1
Developer/owner proklin Napisano 18 Grudnia 2019 Developer/owner Napisano 18 Grudnia 2019 @ReXuPL czy sprawa wyglądała jak opisuje @xDalmi, a także czy została wyjaśniona?
ReXuPL Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Napisano 19 Grudnia 2019 Już zarobiłem tyle ile straciłem więc jest już ok 2
Rekomendowane odpowiedzi