xor Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Witam witam, otóż dzisiaj rano śmigałem sobie kapkę na waszym serwerze demonstracyjnym (nawet prawko udało się zrobić) i w sumie nie było żadnego problemu z nim. Wieczorem postanowiłem znowu wbić na serwer i w momencie łączenia widać, że pobiera różne pakiety, po czym ekran przeskakuje już (do chyba) urywku z gry (w sensie nie tego od GTAMP tylko już z serwera) i freezuje się wszystko. Na dole widnieje napis Downloading EndOfStream 100%. Chwilę słychać dźwięki w tle a potem wywala Gta do pulpitu. Nie wiem czy to problem po mojej stronie, gdyż dziś rano wbiłem i w sumie trochę sobie śmigałem nawet po serwerze . Z góry dzięki za pomoc
Developer/owner proklin Posted September 6, 2017 Developer/owner Posted September 6, 2017 Witaj Przy pracach miewaliśmy podobne problemy, wydaje mi się, że pomagało wejście na jakiś inny serwer lub usunięcie plików resources z katalogu z grą. Jeśli nie ma graczy na serwerze to zrobię reset, to też czasami pomagało. Daj znać czy udało się pokonać ten problem
xor Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Już śmiga. Nie pokazało mi, że ktoś odpowiedział w temacie dlatego dopiero sprawdziłem, sorka xd
Recommended Posts