Skocz do zawartości

KardinaleWojtyla ukarany przez DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: KardinaleWojtyla

Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS

Powód nałożenia kary: Nie stosowanie się do ostrzeżenia + wyzwisko od pedałów

Krótki opis sytuacji: Po napisaniu czegoś na chacie, otrzymałem ostrzeżenie o treści nakazu zmiany awataru w ciągu 5 minut inaczej dostanę bana. Od razu po tym, zmieniłem na awatar który mam teraz, jednak po czasie nie całych 3 min otrzymałem na miesiąc bana za niestosowanie się do ostrzeżenia, ponieważ awatar jeszcze się nie zaktualizował w grze.

Dowody: Sprawdźcie w logach godzinę otrzymania ostrzeżenia, bana i zmiany awataru na forum

Coś od siebie: Według mnie ban jest nie słuszny, ponieważ od razu po otrzymaniu ostrzeżenia od razu zmieniłem awatar na forum. Administrator banuje mnie od razu po nie całych 2 minutach, kiedy napisał mi w ostrzeżeniu, że mam 5 minut, a awatar w grze aktualizuje się co 10 minut.

• Jestem za 1
Napisano

Wspomnij, dlaczego na czacie napisałeś pedały po chwili od otrzymania ostrzeżenia, nie wyglądało na to, abyś sprawę wziął na poważnie.

Napisano

Pisałem to w stronę kolegów, z którymi rozmawiałem na discrodzie na ts'ie którzy pisali na chacie o papieżu i szanownym panie prezydencie Lechu Wałęsie. 

• Haha 1
Napisano

Koledzy to nie najlepszy dowód, na czacie globalnym nie było innych wiadomości oprócz twojego wybryku po ostrzeżeniu, powiedz mi jak mam to przeanalizować.

Ja biorę bardziej pod uwagę to, że wiadomość skierowana była do administracji, graczy serwera lub w celu obrażenia wiary (religii).

dołączam: 

Napisano

Już nie bądźmy jacyś przewrażliwieni na punkcie jakiegoś LPG+ czy tam innych takich sekt, według mnie słowo pedały samo w sobie to nie jest nic złego XD A ustawienie sobie papieża na awatarze to chyba nie jest od razu obrażanie wiary, nie było na nim żadnych obraźliwych przeróbek czy tym podobnych rzeczy, tylko chciałem aby awatar był tematyczny do mojego nicku.

• Developer/owner
Napisano

Nikt nie wymaga od Ciebie zmiany poglądów, ale wymagamy przestrzegania regulaminu, który łamiesz już samym swoim nickiem... Zbędne dyskusje także nic nie zmienią, apelację odrzucam i zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...