Jump to content

Problem z nazwą na forum

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj gram na serwerze mój nick IgiGangus dziś postanowiłem założyć forum i chciałem użyć nazwy IgiGangus lecz nie mogłem jej użyć ponieważ wyskoczył mi komunikat że nick jest zajęty gdy chciałem napisać skargę na tą osobe nie wyświetlała mi się ta osoba i proszę o zmianę nicku z Bamberko na IgiGangus na forum oczywiście ss na potwierdzenie mojej nazwy mogę dać gdy będzie potrzebny 

Posted

@Bamberko Jeśli wcześniej grałeś na serwerze, to nie twórz nowego konta na forum, poprostu spróbuj zalogować się danymi z gry :D

konto tu się zakłada automatycznie *chyba*

Posted
53 minuty temu, lukasThere napisał:

@Bamberko Jeśli wcześniej grałeś na serwerze, to nie twórz nowego konta na forum, poprostu spróbuj zalogować się danymi z gry :D

konto tu się zakłada automatycznie *chyba*

Nie grałem wcześniej na serwerze gram dopiero od wczoraj i dziś pierwsze konto założyłem na forum i nie wiem jak połączyć właśnie 

Posted (edited)
19 godzin temu, Bamberko napisał:

Od wczoraj gram na serwerze mój nick IgiGangus dziś postanowiłem założyć forum

@Bamberko Chodziło mi o to, że na serwerze byłeś wcześniej niż na forum

Po prostu to co wklepujesz w grze, na stronie kliknij zaloguj i wklep to na stronie(SS) :

3.png

Edited by lukasThere
Posted

jak już Lukas napisał logujesz się tymi samymi danymi, pamiętaj że u nas są Multikonta zakazane.

• 1 month later...
  • Developer/owner
Posted

Tak jak zostało wspomniane, na forum i serwerze jest jedno, wspólne konto i wystarczy jedna rejestracja.

Polecam korzystać z tego samego konta na serwerze jak i na forum, gdyż korzystanie z dwóch kont jest surowo zakazane i wiąże się ze zbanowaniem konta.

• slawur locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...