Skocz do zawartości

xMati1926x ukarany przez DragonuS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: xMati1926x

Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS

Powód nałożenia kary: Unikanie kary lspd i wylogowanie z serwera

Krótki opis sytuacji: Wyszedłem z serwera złapała mnie policja pierwszy raz nie wiem za co chłop sie wcale nie odzywał był to Blind nick cos takiego gadałem do niego za co mnie złapał i wgl on sie nadal nie odzywał zakuł mnie to napisałem reporta przyszedł moderator i cos mu napisał do mnie nadal sie nie odzywał wydaje mi sie ze lspd powinna miec wymagane mikro ale chociaz mogl napisac moderator stwierdził ze nie miesza sie w sprawy policji to zdenerwowałem sie i wyszedłem (nie wiedziałem ze nie mozna wychodzić) nastepnie wszedlem na serwer i pojechałem na sprowadzanie aut i wzialem misje po chwili jechał policjant zaczał mnie taranowac nie zatrzymywałem sie bo chciałem dostarczyc auto i wtedy wyjasnic co chce jak juz dostarczyłem to mnie zakuł powiedział ze kolege mu zwyzywałem i ze do wiezienia czy cos i wtedy dostałem crasha odrazu wbiłem na serwer i zostałem tepniety przez moderatora bodajże DragonuSa i dali do wyboru wiezienie czy inne rozwiązanie sytuacji a ja chciałem poprostu pogadać jak normalny człowiek z Moderatorem co o tym sądzi i wgl nie miałem problemu isc do wiezienia itp ale chciałem pogadać ponegocjować zeby było ciekawiej a nie w nie miłej atmosferze isc do wiezienia i po chwili dostałem bana no normalnie chciałem pogadać a odrazu dostałem bana

Dowody: 

Coś od siebie: Chciałem porozmawiać i nie mialem na celu nikogo urazic czy coś i nikogo zdenerwować poprostu zeby było ciekawiej chciałem normalnie pogdać z moderatorem ale chyba nie chciał zemną gadać tylko odrazu dał mi bana jesli go zdenerwowałem to przepraszam podoba mi się serwer i chciałbym zostać odbanowany oczywiscie kare w więzieniu mogę odbyć wczesniej też mogłem nie miałem z tym problemu 

Edytowane przez xxMati1926xx
  • Like 3
Napisano (edytowane)
4 minuty temu, xxMati1926xx napisał:

Edytowane przez xxMati1926xx
Napisano

Witaj @xxMati1926xx, otrzymałem nagranie odnośnie tej sprawy więc też załączę: 

Czy według ciebie jest to dobre zachowanie? Aby wychodzić z serwera podczas pościgu, dodatkowo wyzwać osobę jadącą całkiem normalnie? 0:42

Gdy wszedłeś na serwer, sprawę chciałem wyjaśnić pomiędzy tobą a LSPD @Yankeee oraz @Blind niestety nie doszliśmy do sedna i według mnie próbowałeś zmienić temat, po czym próbowałeś ze mną negocjować karę. My nie podejmujemy żadnych negocjacji.

Napisano

Dobra przyznaje się ze wyzywałem i ze wylogowałem się zrozumiałem że nie da się negocjować kar a co do samego filmu to u mnie było ze policjant uderzył we mnie lekko ale to już raczej nie ważne mogę liczyć na ub ? Przepraszam @Yankeee oraz @Blind za wyzwiska w jego stronę i chciałbym poddać się karze więzienia oraz @DragonuS przepraszam za zamieszanie pozdrawiam

Napisano

@xxMati1926xx

Trzymam za słowo oraz0 karę aktualizuję w postaci mute czat/voice na 8 dni, mam nadzieję, że sytuacja się już więcej nie powtórzy i nie spotkamy się tutaj ponownie w takich okolicznościach.
Temat zamykam i przenoszę do działu archiwum.

Napisano

Dobra mam psyche przeboleje 8 dni dzięki pozdrawiam miłego dnia zycze

• miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...