xxMati1926xx Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: xMati1926x Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS Powód nałożenia kary: Unikanie kary lspd i wylogowanie z serwera Krótki opis sytuacji: Wyszedłem z serwera złapała mnie policja pierwszy raz nie wiem za co chłop sie wcale nie odzywał był to Blind nick cos takiego gadałem do niego za co mnie złapał i wgl on sie nadal nie odzywał zakuł mnie to napisałem reporta przyszedł moderator i cos mu napisał do mnie nadal sie nie odzywał wydaje mi sie ze lspd powinna miec wymagane mikro ale chociaz mogl napisac moderator stwierdził ze nie miesza sie w sprawy policji to zdenerwowałem sie i wyszedłem (nie wiedziałem ze nie mozna wychodzić) nastepnie wszedlem na serwer i pojechałem na sprowadzanie aut i wzialem misje po chwili jechał policjant zaczał mnie taranowac nie zatrzymywałem sie bo chciałem dostarczyc auto i wtedy wyjasnic co chce jak juz dostarczyłem to mnie zakuł powiedział ze kolege mu zwyzywałem i ze do wiezienia czy cos i wtedy dostałem crasha odrazu wbiłem na serwer i zostałem tepniety przez moderatora bodajże DragonuSa i dali do wyboru wiezienie czy inne rozwiązanie sytuacji a ja chciałem poprostu pogadać jak normalny człowiek z Moderatorem co o tym sądzi i wgl nie miałem problemu isc do wiezienia itp ale chciałem pogadać ponegocjować zeby było ciekawiej a nie w nie miłej atmosferze isc do wiezienia i po chwili dostałem bana no normalnie chciałem pogadać a odrazu dostałem bana Dowody: Coś od siebie: Chciałem porozmawiać i nie mialem na celu nikogo urazic czy coś i nikogo zdenerwować poprostu zeby było ciekawiej chciałem normalnie pogdać z moderatorem ale chyba nie chciał zemną gadać tylko odrazu dał mi bana jesli go zdenerwowałem to przepraszam podoba mi się serwer i chciałbym zostać odbanowany oczywiscie kare w więzieniu mogę odbyć wczesniej też mogłem nie miałem z tym problemu Edytowane 10 Grudnia 2019 przez xxMati1926xx 3
xxMati1926xx Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, xxMati1926xx napisał: @DragonuS Edytowane 10 Grudnia 2019 przez xxMati1926xx
xxMati1926xx Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Napisano 10 Grudnia 2019 Można prosić o decyzję ? @DragonuS
DragonuS Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 Witaj @xxMati1926xx, otrzymałem nagranie odnośnie tej sprawy więc też załączę: Czy według ciebie jest to dobre zachowanie? Aby wychodzić z serwera podczas pościgu, dodatkowo wyzwać osobę jadącą całkiem normalnie? 0:42 Gdy wszedłeś na serwer, sprawę chciałem wyjaśnić pomiędzy tobą a LSPD @Yankeee oraz @Blind niestety nie doszliśmy do sedna i według mnie próbowałeś zmienić temat, po czym próbowałeś ze mną negocjować karę. My nie podejmujemy żadnych negocjacji.
xxMati1926xx Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Napisano 10 Grudnia 2019 Dobra przyznaje się ze wyzywałem i ze wylogowałem się zrozumiałem że nie da się negocjować kar a co do samego filmu to u mnie było ze policjant uderzył we mnie lekko ale to już raczej nie ważne mogę liczyć na ub ? Przepraszam @Yankeee oraz @Blind za wyzwiska w jego stronę i chciałbym poddać się karze więzienia oraz @DragonuS przepraszam za zamieszanie pozdrawiam
DragonuS Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 @xxMati1926xx Trzymam za słowo oraz0 karę aktualizuję w postaci mute czat/voice na 8 dni, mam nadzieję, że sytuacja się już więcej nie powtórzy i nie spotkamy się tutaj ponownie w takich okolicznościach. Temat zamykam i przenoszę do działu archiwum.
xxMati1926xx Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Napisano 10 Grudnia 2019 Dobra mam psyche przeboleje 8 dni dzięki pozdrawiam miłego dnia zycze
Rekomendowane odpowiedzi