007 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Witam Mam taki problem,że jak wchodzę do gry wszystko ładuje się normalnie pojawia się okno do logowania i gdy wpiszę i kliknę loguj kręci się kółko na tym przycisku i nic się nie dzieje, nie wyskakuje żaden błąd ani nic.
Dudzio97 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Również nie mogę się zalogować do gry, dodam, że rano grałem normalnie
DragonuS Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Próbowaliście na nowo zainstalować Rage/gta V? sprawdzaliście czy nie jest to wina po stronie Defendera, Vpn, jeśli ktoś używa.
Kacperroski Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 25 minut temu, DragonuS napisał: Próbowaliście na nowo zainstalować Rage/gta V? sprawdzaliście czy nie jest to wina po stronie Defendera, Vpn, jeśli ktoś używa. reinstal rage nic nie dał, weryfikacja gta v też nic vpn nie mam jedynie defender, ale nie w takim razie dlaczego, grałem ponad tydzień a nagle takie coś ;/
Dudzio97 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Godzinę temu, DragonuS napisał: Próbowaliście na nowo zainstalować Rage/gta V? sprawdzaliście czy nie jest to wina po stronie Defendera, Vpn, jeśli ktoś używa. Próbowałem reinstal gry / rage i nic nie pomaga. Nie posiadam VPN, wina również nie leży po stronie Defendera. U mnie wygląda to tak, że wpisując login i hasło mieli mieli, pojawiają mi się lokację do odrodzenia na 0.01 sec i wywala znów do wpisywania hasła i loginu 😕
DragonuS Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 minutę temu, Dudzio97 napisał: Próbowałem reinstal gry / rage i nic nie pomaga. Nie posiadam VPN, wina również nie leży po stronie Defendera. U mnie wygląda to tak, że wpisując login i hasło mieli mieli, pojawiają mi się lokację do odrodzenia na 0.01 sec i wywala znów do wpisywania hasła i loginu 😕 Dziwna sytuacja, komputer masz przyzwoity? Możliwe, że nie wyrabia, zacina się proces Rage i wywala.
Dudzio97 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Teraz, DragonuS napisał: Dziwna sytuacja, komputer masz przyzwoity? Możliwe, że nie wyrabia, zacina się proces Rage i wywala. I3-4170 , GTX 950 , 8 ram ( nie jest to jakiś najlepszy komputer, ale gta online działa / inne serwery Rage również jak i Five M ) Co prawda mam ostatnio problem z wczytywaniem się tekstur w grze i może to jest wina? Dziś rano grałem normalnie
DragonuS Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 2 minuty temu, Dudzio97 napisał: I3-4170 , GTX 950 , 8 ram ( nie jest to jakiś najlepszy komputer, ale gta online działa / inne serwery Rage również jak i Five M ) Co prawda mam ostatnio problem z wczytywaniem się tekstur w grze i może to jest wina? Dziś rano grałem normalnie Jak jest mało os na serwerze rozumie, że problem taki sam? Wydaje mi się, że kończą mi się pomysły, musi to ktoś z czerwonych sprawdzić.
Dudzio97 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 (edited) 5 minut temu, DragonuS napisał: Jak jest mało os na serwerze rozumie, że problem taki sam? Wydaje mi się, że kończą mi się pomysły, musi to ktoś z czerwonych sprawdzić. Szczerzę mówiąc nie mam pojęcia, ponieważ nie patrzę na ilość osób na serwerze gdy wchodzę. Chyba, że dostałem bana za coś i dla tego nie mogę wejść, choć nie przypominam sobie bym coś przeskrobał na bana. Chyba, że spróbuję założyć nową postać i zobaczyć czy tak będę mógł wejść Edited December 11, 2019 by Dudzio97 Dopisek wiadomości
DragonuS Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 2 minuty temu, Dudzio97 napisał: Szczerzę mówiąc nie mam pojęcia, ponieważ nie patrzę na ilość osób na serwerze gdy wchodzę. Chyba, że dostałem bana za coś i dla tego nie mogę wejść, choć nie przypominam sobie bym coś przeskrobał na bana. Chyba, że spróbuję założyć nową postać i zobaczyć czy tak będę mógł wejść Bardziej musisz poczekać na odpowiedź osoby z rangą #Administrator r, ja w tym celu nie mogę nakłaniać do zakładania kolejnych kont. Możliwe, że problem się rozwiąże z aktualnym kontem. Regulamin serwera zabrania zakładania multikonta: 1
Kacperroski Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Ja mam tak samo jak Dudzio Zakładanie nowego konta nic nie da, nie da się założyć jest to samo jak przy logowaniu ;/
Dudzio97 Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 11 godzin temu, DragonuS napisał: Bardziej musisz poczekać na odpowiedź osoby z rangą #Administrator r, ja w tym celu nie mogę nakłaniać do zakładania kolejnych kont. Możliwe, że problem się rozwiąże z aktualnym kontem. Regulamin serwera zabrania zakładania multikonta: Dziś się zalogowałem i działa normalnie, loguję się przy 35 osobach. Także będę jeszcze obserwować czy ten błąd będzie występował jak będzie jeszcze większa ilość osób na serwie
DragonuS Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 godzinę temu, Dudzio97 napisał: O proszę, sprawdź ponownie jak będzie więcej osób, jeśli nie będzie działać to znaczy że to wina komputera lub łącza internetowego. Powiadom o tym jak będzie się sprawować
Sparky Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 W dniu 11.12.2019 o 22:29, Dudzio97 napisał: Próbowałem reinstal gry / rage i nic nie pomaga. Nie posiadam VPN, wina również nie leży po stronie Defendera. U mnie wygląda to tak, że wpisując login i hasło mieli mieli, pojawiają mi się lokację do odrodzenia na 0.01 sec i wywala znów do wpisywania hasła i loginu 😕 Mam również ten sam problem ;C
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts