Jump to content

Problem z logowaniem

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam taki problem,że jak wchodzę do gry wszystko ładuje się normalnie pojawia się okno do logowania i gdy wpiszę i kliknę loguj kręci się kółko na tym przycisku i nic się nie dzieje, nie wyskakuje żaden błąd ani nic.

Posted

Mam to samo i nie wiem co zrobić 😕

Posted

Również nie mogę się zalogować do gry, dodam, że rano grałem normalnie :)

Posted

Próbowaliście na nowo zainstalować Rage/gta V? 
sprawdzaliście czy nie jest to wina po stronie Defendera, Vpn, jeśli ktoś używa.

Posted
25 minut temu, DragonuS napisał:

sprawdzaliście czy nie jest to wina po stronie Defendera, Vpn, jeśli ktoś używa.

reinstal rage nic nie dał, weryfikacja gta v też nic vpn nie mam jedynie defender, ale nie w takim razie dlaczego, grałem ponad tydzień a nagle takie coś ;/

Posted
Godzinę temu, DragonuS napisał:

Próbowałem reinstal gry / rage i nic nie pomaga. Nie posiadam VPN, wina również nie leży po stronie Defendera. 

U mnie wygląda to tak, że wpisując login i hasło mieli mieli, pojawiają mi się lokację do odrodzenia na 0.01 sec i wywala znów do wpisywania hasła i loginu 😕 

Posted
1 minutę temu, Dudzio97 napisał:

Próbowałem reinstal gry / rage i nic nie pomaga. Nie posiadam VPN, wina również nie leży po stronie Defendera. 

U mnie wygląda to tak, że wpisując login i hasło mieli mieli, pojawiają mi się lokację do odrodzenia na 0.01 sec i wywala znów do wpisywania hasła i loginu 😕 

Dziwna sytuacja, komputer masz przyzwoity? Możliwe, że nie wyrabia, zacina się proces Rage i wywala.

Posted
Teraz, DragonuS napisał:

Dziwna sytuacja, komputer masz przyzwoity? Możliwe, że nie wyrabia, zacina się proces Rage i wywala.

I3-4170 , GTX 950 , 8 ram ( nie jest to jakiś najlepszy komputer, ale gta online działa / inne serwery Rage również jak i Five M ) Co prawda mam ostatnio problem z wczytywaniem się tekstur w grze i może to jest wina? Dziś rano grałem normalnie 

Posted
2 minuty temu, Dudzio97 napisał:

I3-4170 , GTX 950 , 8 ram ( nie jest to jakiś najlepszy komputer, ale gta online działa / inne serwery Rage również jak i Five M ) Co prawda mam ostatnio problem z wczytywaniem się tekstur w grze i może to jest wina? Dziś rano grałem normalnie 

Jak jest mało os na serwerze rozumie, że problem taki sam? Wydaje mi się, że kończą mi się pomysły, musi to ktoś z czerwonych sprawdzić.

Posted (edited)
5 minut temu, DragonuS napisał:

Jak jest mało os na serwerze rozumie, że problem taki sam? Wydaje mi się, że kończą mi się pomysły, musi to ktoś z czerwonych sprawdzić.

Szczerzę mówiąc nie mam pojęcia, ponieważ nie patrzę na ilość osób na serwerze gdy wchodzę. Chyba, że dostałem bana za coś i dla tego nie mogę wejść, choć nie przypominam sobie bym coś przeskrobał na bana. Chyba, że spróbuję założyć nową postać i zobaczyć czy tak będę mógł wejść 

Edited by Dudzio97
Dopisek wiadomości
Posted
2 minuty temu, Dudzio97 napisał:

Szczerzę mówiąc nie mam pojęcia, ponieważ nie patrzę na ilość osób na serwerze gdy wchodzę. Chyba, że dostałem bana za coś i dla tego nie mogę wejść, choć nie przypominam sobie bym coś przeskrobał na bana. Chyba, że spróbuję założyć nową postać i zobaczyć czy tak będę mógł wejść 

Bardziej musisz poczekać na odpowiedź osoby z rangą #Administrator r, ja w tym celu nie mogę nakłaniać do zakładania kolejnych kont.
Możliwe, że problem się rozwiąże z aktualnym kontem.

Regulamin serwera zabrania zakładania multikonta:

• Like 1
Posted

Ja mam tak samo jak Dudzio Zakładanie nowego konta nic nie da, nie da się założyć jest to samo jak przy logowaniu ;/ 

Posted
11 godzin temu, DragonuS napisał:

Bardziej musisz poczekać na odpowiedź osoby z rangą #Administrator r, ja w tym celu nie mogę nakłaniać do zakładania kolejnych kont.
Możliwe, że problem się rozwiąże z aktualnym kontem.

Regulamin serwera zabrania zakładania multikonta:

Dziś się zalogowałem i działa normalnie, loguję się przy 35 osobach. Także będę jeszcze obserwować czy ten błąd będzie występował jak będzie jeszcze większa ilość osób na serwie 

Posted
1 godzinę temu, Dudzio97 napisał:

O proszę, sprawdź ponownie jak będzie więcej osób, jeśli nie będzie działać to znaczy że to wina komputera lub łącza internetowego.

Powiadom o tym jak będzie się sprawować 

• 2 weeks later...
Posted
W dniu 11.12.2019 o 22:29, Dudzio97 napisał:

Mam również ten sam problem ;C

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...