Alfonsik Napisano 8 Grudnia 2019 Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) 2019-12-08 12-06-34_Trim.mp4 2019-12-08 12-16-06_Trim.mp4 Data i godzina zdarzenia: 08.12.2019 Nick oskarżającego:Alfonsik Nick oskarżonego:BuchMan Powód napisania skargi:Notoryczne taranowanie mnie jak i innej osoby. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2019-12-08 12-16-06_Trim.mp4 Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Alfonsik 3 1
BuchMan Napisano 8 Grudnia 2019 Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) @Alfonsik nie ukrywam że tak nie było w gracza w sentinelu uderzyłem, ponieważ gracz jak widziałeś wjechał na tunera i zaczął taranować wszystkich po kolei, lecz uświadomiłem sobie, że to nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości, a grono administracji. W Twoje auto uderzyłem bo było parę sytuacji, w których kierowałeś do mnie jakieś głupie tekściki co mnie bardzo irytują, więc wina leży po dwóch stronach proponuję iść na ugodę, więc jako naraziłem Cię na straty finansowe i chciałbym Ci dać odszkodowanie w wysokości 2 tysięcy dolarów. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez BuchMan
Alfonsik Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Napisano 9 Grudnia 2019 17 godzin temu, ameliniowy napisał: @Alfonsik Aktywuj windowsa xd wina obs ;d
Alfonsik Napisano 9 Grudnia 2019 Autor Napisano 9 Grudnia 2019 20 godzin temu, BuchMan napisał: @Alfonsik nie ukrywam że tak nie było w gracza w sentinelu uderzyłem, ponieważ gracz jak widziałeś wjechał na tunera i zaczął taranować wszystkich po kolei, lecz uświadomiłem sobie, że to nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości, a grono administracji. W Twoje auto uderzyłem bo było parę sytuacji, w których kierowałeś do mnie jakieś głupie tekściki co mnie bardzo irytują, więc wina leży po dwóch stronach proponuję iść na ugodę, więc jako naraziłem Cię na straty finansowe i chciałbym Ci dać odszkodowanie w wysokości 2 tysięcy dolarów. ja wiem swoje ty wiesz swoje ;d od początku są z tobą jakieś akcje, już nie raz przez takie rzeczy traciłeś prawko i jak widać dalej się nie ogarnąłeś ;d
CyganK Napisano 9 Grudnia 2019 Napisano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Dokładam się do skargi z toksycznym zachowaniem gracza PS: Przepraszam za trzeszczące mikro s.mp4 Edytowane 9 Grudnia 2019 przez CyganK 3
BuchMan Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 6 godzin temu, Alfonsik napisał: ja wiem swoje ty wiesz swoje ;d od początku są z tobą jakieś akcje, już nie raz przez takie rzeczy traciłeś prawko i jak widać dalej się nie ogarnąłeś ;d Jak nie raz przez takie akcje traciłem prawko jak prawko zabrali mi raz max 2 razy
BuchMan Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 20 godzin temu, CyganK napisał: Dokładam się do skargi z toksycznym zachowaniem gracza PS: Przepraszam za trzeszczące mikro s.mp4Niedostępne Jeździłeś cały czas za mną utrudniając mi poruszanie po drodze. Co miałem być dla Ciebie uprzejmy i miły po tym jak mi utrudniałeś poruszanie się i rozwalałeś przy tym auto obijając się ?
Alfonsik Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Napisano 10 Grudnia 2019 Wydaje mi się że mówiłeś to do czakana ;d
_WirluS_ Napisano 10 Grudnia 2019 Napisano 10 Grudnia 2019 Gracz został ukarany na serwerze zawieszone prawo jazdy na okres 7 dni 1
Rekomendowane odpowiedzi