Skocz do zawartości

Skarga na gracza BuchMan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@Alfonsik nie ukrywam że tak nie było w gracza w sentinelu uderzyłem, ponieważ gracz jak widziałeś wjechał na tunera i zaczął taranować wszystkich po kolei, lecz uświadomiłem sobie, że to nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości, a grono administracji. W Twoje auto uderzyłem bo było parę sytuacji, w których kierowałeś do mnie jakieś głupie tekściki co mnie bardzo irytują, więc wina leży po dwóch stronach proponuję iść na ugodę, więc jako naraziłem Cię na straty finansowe i chciałbym Ci dać  odszkodowanie w wysokości 2 tysięcy dolarów.

Edytowane przez BuchMan
Napisano
20 godzin temu, BuchMan napisał:

@Alfonsik nie ukrywam że tak nie było w gracza w sentinelu uderzyłem, ponieważ gracz jak widziałeś wjechał na tunera i zaczął taranować wszystkich po kolei, lecz uświadomiłem sobie, że to nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości, a grono administracji. W Twoje auto uderzyłem bo było parę sytuacji, w których kierowałeś do mnie jakieś głupie tekściki co mnie bardzo irytują, więc wina leży po dwóch stronach proponuję iść na ugodę, więc jako naraziłem Cię na straty finansowe i chciałbym Ci dać  odszkodowanie w wysokości 2 tysięcy dolarów.

ja wiem swoje ty wiesz swoje ;d od początku są z tobą jakieś akcje, już nie raz przez takie rzeczy traciłeś prawko i jak widać dalej się nie ogarnąłeś ;d

Napisano (edytowane)

Dokładam się do skargi z toksycznym zachowaniem gracza

PS: Przepraszam za trzeszczące mikro

Edytowane przez CyganK
  • Like 3
Napisano
6 godzin temu, Alfonsik napisał:

ja wiem swoje ty wiesz swoje ;d od początku są z tobą jakieś akcje, już nie raz przez takie rzeczy traciłeś prawko i jak widać dalej się nie ogarnąłeś ;d

Jak nie raz przez takie akcje traciłem prawko jak prawko zabrali mi raz max 2 razy

Napisano
20 godzin temu, CyganK napisał:

Dokładam się do skargi z toksycznym zachowaniem gracza

PS: Przepraszam za trzeszczące mikro

Jeździłeś cały czas za mną utrudniając mi poruszanie po drodze. Co miałem być dla Ciebie uprzejmy i miły po tym jak mi utrudniałeś poruszanie się i rozwalałeś przy tym auto obijając się ?

Napisano

Wydaje mi się że mówiłeś to do czakana ;d

Napisano

Gracz został ukarany na serwerze zawieszone prawo jazdy na okres 7 dni

• Thanks 1
  • miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...