Szymer Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Szymer Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: CBK Krótki opis sytuacji: Jadę sobie spokojnie w pracy samochodem, nagle pewien gracz jadac moim pasem mnie staranował oraz zwyzywał na chacie głosowym. Po czym uciekł, zdazylem tylko zapamietac jego id. Po czym z CENZURĄ i to spora napisałem na chacie G cytat jak owy gracz mnie zwyzywał. Po napisaniu na niego gracza Administracja jedyne co zrobiła to zaczęła go obserwować, a ja w rekompensatę dostałem MUTED na 600 minut. Dowody: Dowodów brak, nie nagrywam swoich sesji gry. Coś od siebie: Jest to dla mnie absurd, zostałem zbesztany i ukarany za to że ktoś mnie zwyzywał. Dodam że póki gracze nie zaczęli pisać żebym został zmutowany to nic się nie działo, aż w końcu otrzymałem mute. Niedopuszczalne, proszę coś z tym zrobić. Pozdrawiiam Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Szymer
_WirluS_ Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Witam, nie ukarałem cię bezpodstawnie, w regulaminie jest kompletny zakaz używania wulgaryzmów na czacie. Odnośnie do tego, że zacytowałeś kogoś słowa, co ktoś do ciebie powiedział i dodałeś parę gwiazdek w celu cenzury, to nie oznacza, że cię to usprawiedliwia od zakazu, który obowiązuje na czacie globalnym. W celu takim powinieneś napisać na gracza skargę za obrazę dołączając dowód w postaci ss lub rozwiązać pisząc raport, pamiętaj, że my karamy za to, co w danym momencie zaobserwujemy, my tego nie robimy bezpodstawnie. Kara zostaje.
Rekomendowane odpowiedzi