ARTRIX Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Witajcie, poniższy poradnik kieruję do nowych graczy. Aby zagrać w GT-MP potrzebujemy: Visual C++ 2015 Redistributable (x86 oraz x64) (Linki bezpośrednie: vc_redist.x86.exe i vc_redist.x64.exe) Visual C++ 2013 Redistributable (x86 oraz x64) (Linki bezpośrednie: vcredist_x86.exe i vcredist_x64.exe) .NET Framework 4.6.2 lub nowszy Oryginalnej kopii gry GTA V (Social Club lub Steam) Instalacja GT-MP: 1. Pierwszym krokiem będzie udanie się na stronę pobierania klienta GT-MP: Kliknij tutaj, a następnie kliknięcie przycisku "Download". 2. Po ukończeniu pobierania możemy przejść do procesu instalacji klienta GT-MP. Wybieramy miejsce instalacji, lub zostawiamy domyślne i przechodzimy do instalacji klikając w przycisk "Install". 3. Ostatnim krokiem który nas dzieli od uruchomieniem gry będzie uruchomienie GT-MP (Skrót powinien znajdować się na pulpicie). Przy pierwszym uruchomieniu klienta GT-MP naszym oczom ukaże się okienko z EULA w którym należy kliknąć "Accept". Po uruchomieniu klienta GT-MP przechodzimy do zakładki "Settings" i w polu o nazwie "Display Name" ustawiamy swój Nick. Uruchamiamy grę klikając w duży przycisk "LAUNCH". Gdy gra się załaduje przechodzimy do zakładki "CONNECT". Klikamy "Quick Connect", wpisujemy dane IP, Port oraz hasło (jeśli wymagane). U mnie wygląda to tak: https://herw.art/wp-content/uploads/2018/06/Screenshot_2018-06-05_15-24-08.jpg[/img] Teraz już pozostało nam tylko kliknąć przycisk "Connect" i możemy się w końcu cieszyć się grą 7
Mvwk Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Dałem ci lajka za poświęcenie, widziałem jak pare dni temu edytowałeś ;C Ten patcher jest tak łatwy ze to nic skomplikowanego. Ale sie przyda xd
viran4 Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Przy wchodzeniu do gry wylacza mi gre. Nie dziala.
WisniaxDD Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Ja mam blad gdy probuje dolaczyc na serwer "Failed to establish connection - no response from remote host" 1
Developer/owner proklin Posted June 2, 2018 Developer/owner Posted June 2, 2018 Prawdopodobnie wpisujesz nieaktualny adres IP. Spróbuj użyć s2.fivelife.pl
YTDenisYT Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Mam problem. Przez przypadek ustwiłem port na jakiś inny i teraz nie mogę go usunąć, proszę o pomoc Z góry dziękuję
Nik O'dem Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 ja nie mogę nawet nacisnąć zaloguj... w sensie naciskam i nic się nie dzieje. Pomocy!
Chemik Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 ja nie mogę nawet nacisnąć zaloguj... w sensie naciskam i nic się nie dzieje. Pomocy! zrestartuj gre, powinno pomóc
Ghq Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Prawdopodobnie wpisujesz nieaktualny adres IP. Spróbuj użyć s2.fivelife.pl W miejsce IP wpisać s2.fivelife.pl? Pojawia się komunikat: Failed to establish connection- no response from remote host.
Developer/owner proklin Posted August 28, 2018 Developer/owner Posted August 28, 2018 Serwer jest aktualnie w trakcie przenoszenia na nową platformę. Więcej znajdziesz tutaj: https://fivelife.pl/Thread-GTMP-zamknięcie-starej-wersji-serwera Do czasu uruchomienia nowej wersji nie ma możliwości dołączenia do rozgrywki. 1
Recommended Posts