Skocz do zawartości

jacynski ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: jacynski

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Oszustwa finansowe.

Krótki opis sytuacji: Więc tak, kupilem XLS'a za 60k na raty dałem 19500 i miałem oddać 40500$ do końca tygodnia. Powodem nie oddania pieniędzy było to, że nie mogłem wejść na server, ponieważ miałem cały czas panel logowania i nie mogłem wejść na server aby zarabiać, jak mi sie to udało to miałem mało czasu na gre. Nagle był backup servera o 3 tyg. czyli do momentu w którym nie miałem XLS'a więc pomyślałem sobie, że skoro nie było transakcji to nie musze oddawać pieniędzy.

Dowody: Osobiście nie posiadam ale bodajże w skardze na mnie jest dowód na to, że dałem graczowi 19500$.

Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to, że nie spłaciłem osoby ale jak napisałem wyżej to nie moja wina (czego nie jestem pewny może to wina mojego internetu). Obiecuję, że gdy wezmę coś w raty (gdy dostane ub oczywiście) to spłace to na czas ale po takim incydencie wątpie, że będę coś chciał brać w raty.

• Haha 1
  • Confused 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

@Jacynski, możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

Napisano

Wybieram pierwszą możliwość i przyjmuje 10k na pizzaboyu

• miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...