Lysy69 Napisano 3 Grudnia 2019 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Witam nick: Lysy69 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Dostałem bana jakieś pół roku temu za kompletną bzdure i nie uwagę dzieciaka który truł mi pół dnia życie. Wyglądało to tak że wysłał mi ofertę na jeden z jakiś najtańszych samochodów które warty był ok.1000$ nie byłem zainteresowany kompletnie ofertą po prostu chciałem aby się w końcu odczepił więc w ofercie dałem 100$ on przyjął to bez żadnych problemów po czym po jakimś czasie poszedł do administracji że okradłem go i oszukałem. Naprawdę chciał bym zagrać wiem że niby źle zrobiłem ale mam bana od 5 maja 2021 roku myślę że trochę za dużo chciałbym odzyskać swoje konto lub zacząć wszystko od nowa mam nadzieję że na to że jeszcze uda mi się zagrać na serwerze na którym oprócz tej akcji byłem do innych graczy w porządku z wieloma miałem dobry kontakt ponieważ dużo czasu spędziłem jako mechanik. Dowody: Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Lysy69
miniu Napisano 20 Grudnia 2019 Napisano 20 Grudnia 2019 @Lysy69, możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
Lysy69 Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Napisano 21 Grudnia 2019 (edytowane) @miniu Druga opcja czyli wyczyszczenie konta będzie dobra Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Lysy69
Rekomendowane odpowiedzi