ARTRIX Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Witajcie, po niespełna 4 dniach pracy wracamy do was z kolejną porcją nowości! [align=center]SYSTEM WYBIERANIA SKINÓW[/align] Został on powiązany z wyborem płci podczas rejestracji, dzięki czemu skiny są dobierane pod naszą płeć. [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center]PRACA - DOSTAWCA PALIWA[/align] Jak sama nazwa wskazuje praca polega na przewożeniu paliwa z fabryk do stacji paliw położonych na całej mapie. [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center]PRACA - KURIER MORSKI[/align] Polega na dostarczaniu paczek od nadawcy do odbiorcy drogą morską. [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center]PRACA - KURIER POWIETRZNY[/align] Dostarczanie paczek od lotniska do lotniska. [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] [align=center][/align] Jak widzicie te prace nie zaskakują niczym nowym (zostały one zrobione głównie dla zrównoważenia rozgrywki na serwerze), ale nie martwcie się w planach mamy dużo bardziej rozbudowane prace, wymagające przeróżnych licencji, uprawnień. Bądźcie czujni Pozdrawiamy, załoga FiveLife.pl 1 1
iOskarpl Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Ojjj, szykuje się niezła pozycja na kilkaset godzin grania :3 Będzie licznik ile przegraliśmy na serwerze godzin? Szczerze przydałoby mi się
Mastermod1 Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Już czekam na Kuriera Powietrznego <3 Samoloty były i są moją ulubioną rzeczą w każdym GTA ,a jak ich nie było to aż łezka w oku się kręciła. Rozwoziciel Paliwa też nie będzie zły ,bo od razu kojarzy mi się z Euro Truck Simulator 2 ,a to też niezła gierka. I jeszcze tak spytam czy MSG będzie na komendę czy tym telefonem o ile w GTAN da sie go wyjąc ,a ewentualnie można zmienić w komędzie to wysłużone msg na np. /tel /sms tyle samo liter ,a jednak coś innego 1
Scaren Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Elegancko, czekam z niecierpliwością na prace wymagające licencji.
GostixCookie Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Ogólnie praca z samolotem bardzo trafiona, lecz ja nadal czekam na prace z fajnymi furkami
Developer/owner proklin Napisano 2 Marca 2017 Developer/owner Napisano 2 Marca 2017 Odpowiadając na Wasze pytania, licznik będzie, może nie na becie ale przed oficjalnym startem go dodamy. Odnośnie prac ciężarówek i ETS, w imieniu Slawura zapowiadam niezłą petardę w przyszłości ale tutaj nic więcej zdradzić nie możemy Z licencjami teoretycznie wszystkie prace z tego newsa ich potrzebują, nie wszystkie egzaminy są zrobione ale przykładowo do tira trzeba będzie mieć odpowiednie prawo jazdy a do lotniczego licencję pilota. Nie wiemy jak to zrobić z morskimi, przynajmniej na tym poziomie pracy. Wiadomości uznaliśmy, że łatwiej będzie napisać w czacie niż otwierać jakiś panel itp. chociaż nic nie stoi na przeszkodzie aby w przyszłości dać możliwość wyboru i dodać jakiś organizer w którym będą nie tylko wiadomości. Rozwiń proszę myśl z brzoskwinkami KangurK9PL, może wyjdzie z tego coś ciekawego Praca z fajnymi furkami brzmi dobrze, jeśli masz jakąś wizję na taką pracę proszę napisz posta w propozycjach, póki co planuję tylko pracę polegającą na transporcie fajnych aut ale tu też nic więcej nie zdradzę
Developer/owner slawur Napisano 2 Marca 2017 Developer/owner Napisano 2 Marca 2017 Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w rozwijaniu systemu prac na serwerze. Ciężko jest poświęcać każda wolna chwile na pisanie skryptów dodatkowo wymyślając jakieś innowacyjne rozwiązania nie spotkane dotąd na zadnym innym serwerze. Dlatego prosimy chętne osoby o zgłaszanie swoich propozycji na forum w dziale propozycje z opisem jak ich zdaniem taka praca mogłaby wyglądać. Ułatwi to na pewno rozwijanie serwera, zaoszczędzi nam czas poświęcony na stronę koncepcyjną i pozwoli go wykorzystać na rozbudowę skryptów. Wszystkich chętnych do pomocy w tej kwestii zapraszam do kontaktu na forum bądź przez prywatne wiadomości.
RojeK Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Oprócz wirtualnego gliny haha, jestem również truckerem więc bardzo mi się to podoba. Aczkolwiek nie ograniczałbym się tu tylko do dostawy paliwa. Myślę że w tym kierunku można pójść dalej. Przykładowo: przewóz drewna przez lasy Blaine County ( o ile tamten teren będzie dostępny ;p )
Developer/owner slawur Napisano 2 Marca 2017 Developer/owner Napisano 2 Marca 2017 Tak, jest plan rozbudowy całej sieci logistycznej i połączenia wszystkich dróg transportu (od wodnego, poprzez lądowy, na powietrznym kończąc), ale to dopiero w przyszłości. Teraz chciałbym zróżnicować trochę system prac i nie skupiać się tylko na transportowaniu czegoś od pkt A do pkt B. Liczę na waszą kreatywność w tym temacie 1
Mastermod1 Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Jeszcze można by wykorzystać ten pojazd do przenoszenia konkontenerów i w porcie jakąś prace z tym związaną
Developer/owner proklin Napisano 2 Marca 2017 Developer/owner Napisano 2 Marca 2017 Jeszcze można by wykorzystać ten pojazd do przenoszenia konkontenerów i w porcie jakąś prace z tym związaną Jeśli masz na to jakiś większy pomysł zapraszamy do działu z sugestiami, jak powstanie na ten temat cała dyskusja myślę, że może wyjść ciekawa praca
iOskarpl Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Może abstrakcyjne, ale w ciągu roku może jakieś napady? xD
nixpl123 Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Mam wspaniały pomysł na pracę w porcie, można by było zrobić pracę opartą na tej misji Trevora z tym żurawiem czy coś który przenosił kontenery i ładował ja na przyczepę tira.
ARTRIX Napisano 2 Marca 2017 Autor Napisano 2 Marca 2017 Mam wspaniały pomysł na pracę w porcie, można by było zrobić pracę opartą na tej misji Trevora z tym żurawiem czy coś który przenosił kontenery i ładował ja na przyczepę tira. Napisz temat w dziale propozycji
Matts95 Napisano 10 Marca 2017 Napisano 10 Marca 2017 Witam, kiedy można się spodziewać kolejnej dawki nowości z serwera?
ARTRIX Napisano 10 Marca 2017 Autor Napisano 10 Marca 2017 Witam, kiedy można się spodziewać kolejnej dawki nowości z serwera? Zapewniam Cię, że jeszcze w ten weekend 1
Developer/owner slawur Napisano 13 Marca 2017 Developer/owner Napisano 13 Marca 2017 Niestety jeden z członków ekipy utknął poza granicami kraju : przez co nasze planowane prace zwolniły. Przyzwyczailiśmy was do wrzucania na raz sporej ilości nowości i nie chcielibyśmy tego zmieniać publikując tylko drobnej aktualizacji.
Siup Napisano 5 Lipca 2020 Napisano 5 Lipca 2020 Czy praca DOSTAWCA PALIWA zostanie kiedyś dodana na nowo ?
Hewret Napisano 6 Lipca 2020 Napisano 6 Lipca 2020 Albo w ogóle czy praca drajwera ciągnika z naczepą kiedykolwiek powstanie.
Developer/owner proklin Napisano 6 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 6 Lipca 2020 Powstanie jak synchronizacja nam na to pozwoli //edit Przy okazji to: xd 1
Rekomendowane odpowiedzi