Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

#3 Nowości ciąg dalszy!

ARTRIX
 Share

Recommended Posts

Witajcie, po niespełna 4 dniach pracy wracamy do was z kolejną porcją nowości!

[align=center]SYSTEM WYBIERANIA SKINÓW[/align]

Został on powiązany z wyborem płci podczas rejestracji, dzięki czemu skiny są dobierane pod naszą płeć.

[align=center]skiny1.png[/align]

[align=center]skiny2.png[/align]

[align=center]PRACA - DOSTAWCA PALIWA[/align]

Jak sama nazwa wskazuje praca polega na przewożeniu paliwa z fabryk do stacji paliw położonych na całej mapie.

[align=center]dostawapaliwa1.png[/align]

[align=center]dostawapaliwa2.png[/align]

[align=center]dostawapaliwa3.png[/align]

[align=center]dostawapaliwa4.png[/align]

[align=center]PRACA - KURIER MORSKI[/align]

Polega na dostarczaniu paczek od nadawcy do odbiorcy drogą morską.

[align=center]logistykalodzie1.png[/align]

[align=center]logistykalodzie2.png[/align]

[align=center]logistykalodzie3.png[/align]

[align=center]PRACA - KURIER POWIETRZNY[/align]

Dostarczanie paczek od lotniska do lotniska.

[align=center]logistykasamoloty1.png[/align]

[align=center]logistykasamoloty2.png[/align]

[align=center]logistykasamoloty3.png[/align]

[align=center]logistykasamoloty4.png[/align]

Jak widzicie te prace nie zaskakują niczym nowym (zostały one zrobione głównie dla zrównoważenia rozgrywki na serwerze), ale nie martwcie się w planach mamy dużo bardziej rozbudowane prace, wymagające przeróżnych licencji, uprawnień.

Bądźcie czujni ;)

Pozdrawiamy, załoga FiveLife.pl

• Like 1
  • I am for 1

Ojjj, szykuje się niezła pozycja na kilkaset godzin grania :3 Będzie licznik ile przegraliśmy na serwerze godzin? 

Szczerze przydałoby mi się ;)

Już czekam na Kuriera Powietrznego <3 Samoloty były i są moją ulubioną rzeczą w każdym GTA ,a jak ich nie było to aż łezka w oku się kręciła. Rozwoziciel Paliwa też nie będzie zły ,bo od razu kojarzy mi się z Euro Truck Simulator 2 ,a to też niezła gierka. I jeszcze tak spytam czy MSG będzie na komendę czy tym telefonem o ile w GTAN da sie go wyjąc ,a ewentualnie można zmienić w komędzie to wysłużone msg na np. /tel /sms 

tyle samo liter ,a jednak coś innego

• Like 1

• Developer/owner

Odpowiadając na Wasze pytania, licznik będzie, może nie na becie ale przed oficjalnym startem go dodamy.

Odnośnie prac ciężarówek i ETS, w imieniu Slawura zapowiadam niezłą petardę w przyszłości ale tutaj nic więcej zdradzić nie możemy :D

Z licencjami teoretycznie wszystkie prace z tego newsa ich potrzebują, nie wszystkie egzaminy są zrobione ale przykładowo do tira trzeba będzie mieć odpowiednie prawo jazdy a do lotniczego licencję pilota. Nie wiemy jak to zrobić z morskimi, przynajmniej na tym poziomie pracy.

Wiadomości uznaliśmy, że łatwiej będzie napisać w czacie niż otwierać jakiś panel itp. chociaż nic nie stoi na przeszkodzie aby w przyszłości dać możliwość wyboru i dodać jakiś organizer w którym będą nie tylko wiadomości.

Rozwiń proszę myśl z brzoskwinkami KangurK9PL, może wyjdzie z tego coś ciekawego :)

Praca z fajnymi furkami brzmi dobrze, jeśli masz jakąś wizję na taką pracę proszę napisz posta w propozycjach, póki co planuję tylko pracę polegającą na transporcie fajnych aut ale tu też nic więcej nie zdradzę :)

• Developer/owner

Bylibyśmy wdzięczni za pomoc w rozwijaniu systemu prac na serwerze. Ciężko jest poświęcać każda wolna chwile na pisanie skryptów dodatkowo wymyślając jakieś innowacyjne rozwiązania nie spotkane dotąd na zadnym innym serwerze. Dlatego prosimy chętne osoby o zgłaszanie swoich propozycji na forum w dziale propozycje z opisem jak ich zdaniem taka praca mogłaby wyglądać. Ułatwi to na pewno rozwijanie serwera, zaoszczędzi nam czas poświęcony na stronę koncepcyjną i pozwoli go wykorzystać na rozbudowę skryptów.

Wszystkich chętnych do pomocy w tej kwestii zapraszam do kontaktu na forum bądź przez prywatne wiadomości.

Oprócz wirtualnego gliny haha, jestem również truckerem więc bardzo mi się to podoba. Aczkolwiek nie ograniczałbym się tu tylko do dostawy paliwa. Myślę że w tym kierunku można pójść dalej. Przykładowo: przewóz drewna przez lasy Blaine County ( o ile tamten teren będzie dostępny ;p )

• Developer/owner

Tak, jest plan rozbudowy całej sieci logistycznej i połączenia wszystkich dróg transportu (od wodnego, poprzez lądowy, na powietrznym kończąc), ale to dopiero w przyszłości. Teraz chciałbym zróżnicować trochę system prac i nie skupiać się tylko na transportowaniu czegoś od pkt A do pkt B. Liczę na waszą kreatywność w tym temacie :)

• Like 1

Jeszcze można by wykorzystać ten pojazd do przenoszenia konkontenerów i w porcie jakąś prace z tym związaną

• Developer/owner

Jeszcze można by wykorzystać ten pojazd do przenoszenia konkontenerów i w porcie jakąś prace z tym związaną

Jeśli masz na to jakiś większy pomysł zapraszamy do działu z sugestiami, jak powstanie na ten temat cała dyskusja myślę, że może wyjść ciekawa praca :)

Mam wspaniały pomysł na pracę w porcie, można by było zrobić pracę opartą na tej misji Trevora z tym żurawiem czy coś który przenosił kontenery i ładował ja na przyczepę tira.

Mam wspaniały pomysł na pracę w porcie, można by było zrobić pracę opartą na tej misji Trevora z tym żurawiem czy coś który przenosił kontenery i ładował ja na przyczepę tira.

Napisz temat w dziale propozycji ;)

• 2 weeks later...

Witam, kiedy można się spodziewać kolejnej dawki nowości z serwera? :D

Zapewniam Cię, że jeszcze w ten weekend ;)

• Like 1

• Developer/owner

Niestety jeden z członków ekipy utknął poza granicami kraju ::D przez co nasze planowane prace zwolniły. Przyzwyczailiśmy was do wrzucania na raz sporej ilości nowości i nie chcielibyśmy tego zmieniać publikując tylko drobnej aktualizacji.

• 3 years later...
  • Developer/owner

Powstanie jak synchronizacja nam na to pozwoli

//edit

Przy okazji to:

Złoty szpadel - Narcystyczny schowek Mastora - Galeria - Minecraft ...

xd

• Haha 1

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...