Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Sad. 

Nick osoby nakładającej kare: Proklin 

Powód nałożenia kary: cheaty  

Krótki opis sytuacji: No więc tak, dzisiaj mijają dwa miesiące, odkąd zostałem zbanowany, dlatego też postanowiłem napisać apelację drugi oraz ostatni raz. Przez ten czas dużo rzeczy sobie przemyślałem i zrozumiałem swoje błędy. Robiąc to nie byłem świadomy konsekwencji, teraz bardzo tego żałuję. Popełniłem wiele błędów, ale jeśli postanowicie dać mi ostatnią szanse obiecuję, że jej nie zmarnuje tak jak to zrobiłem niedawno. Nie jestem jedyną osobą z tak dużym desynchro, a nawet jest osoba, która ma je jeszcze większe, robi dokładnie to co ja, a nie została zbanowana, dlatego też postanowiłem napisać apelację jeszcze raz. Przez te dwa miesiące bardzo brakowało mi serwera i bardzo bym chciał wrócić, jestem w stanie przyjąć każdy możliwy warunek. 

Dowody:  image.png.e6a609e23da68e56acd8c7b23e96fe0c.png.caf5e18b52d500910fb60e2d63b6cc26.png.db3f77aa0ad0408aa1ba0546dc5be6e4.png

Coś od siebie: Chciałbym jeszcze raz przeprosić całe Los Santos Police Department.

KCS5371 

Edytowane przez Sad.
  • Like 22
  • Haha 2
  • Sad 5
Napisano (edytowane)
17 minut temu, Strumiek napisał:

bo tylko nakrencałeś cały serwer do taranowania i odwalania;) 

Kiedy niby nakręcałem cały serwer do taranowania i odwalania?

A poza tym zarejestrowałeś się 8 listopada więc skąd wiesz co robiłem a co nie? 

Edytowane przez Sad.
  • Like 8
  • Thanks 1
Napisano

Zarejestrowałem sie  27 Wrzesnia 2018 i moge potwierdzić to co napisał Strumiek 😛

• 27 Wrzesień 2018
  • Thanks 1
  • Developer/owner
Napisano

@Sad. za późno na postanowienia poprawy, apelacja zostaje odrzucona i każda kolejna także będzie.

Jesteś najczęściej karanym graczem, dosłownie... Masz na koncie 303 kary, to o 100 więcej niż gracz top 2, to już wystarczający powód żebyś pojawił się tutaj najwcześniej za 2 lata, a gdy wtedy wejdziesz pierwsze przewinienie skończy się permem.

Apelacja odrzucona, zamykam.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Sad 6
  • Dodaj nową pozycję...