CHLEWU Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Model pojazdu: Obojętnie, byle by wyglądał całkiem ładnie oraz miał siłę polecieć bokiem na jednym z zakrętów w Los Santos! Przebieg: Wyjebongo, nie gra to głównej roli. Cena: Jest to kwestia dogadania się, byle by nie była zawyżona! (20k max) Tuning: Koniecznie musi być jakaś chińska felga z alidrogo, byle by nie była to stalówka Coś od siebie: Tak jak wyżej napisane, coś taniego, ładnego, od auta wymagam również żeby miało osiągi adekwatne do jego ceny. Jeśli kogoś interesuje to auto będzie przeznaczone na jakiś fajny projekcik (jak już kupie to nie sprzedam). Nie podaje konkretnych modeli pojazdów które bym chciał, ponieważ nie znam się na autach z GTA V jak zarazem serwera. Przyszedłem tu z MTA i jestem przyzwyczajony do autek z GTA SA, jestem bardziej niedzielnym graczem i na serwer zaglądam gdy mi się bardzo nudzi! Swoje oferty dajcie w komentarzach pod postem razem z ss pojazdu, tuningiem, przebiegiem (jeśli ktoś może to niech napiszę parę zdań o autku) oraz z ceną! Ja nie będę oferował, czekam na konkretne oferty od was! Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego weekendu ! ~ chlewu ❤️
CHLEWU Napisano 29 Listopada 2019 Autor Napisano 29 Listopada 2019 Prosił bym również o podawanie numerów telefonów! Mój to: 718-954
Ardentowa Napisano 2 Grudnia 2019 Napisano 2 Grudnia 2019 Może ja nie mam auta do upalania kapora, ale na giełdzie znajdziesz sporo takowych. Polecam do upalania Nebula Turbo. Za 20-22 tysie znajdziesz odpowiednią dla siebie. Pozdrawiam Ardentowa 1
DragonuS Napisano 10 Lutego 2020 Napisano 10 Lutego 2020 Temat przestarzały, zamykam oraz przenoszę do Archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi