Skocz do zawartości

Skarga na Yankeee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 09.11.2019 01:00

Nick oskarżającego: @.Drymaniusz*

Nick oskarżonego: @Yankeee

Powód napisania skargi: Dwukrotny celowy taran na graczu @xM4RC0x , oskarżony gonił go od konwojenta do aż drogiej giełdy, aby tylko go staranować.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Dowód 1 - tutaj widać jak oskarżony puszcza Marca pierwszego, a następnie goni aby staranować.

Dowód 2 - tutaj widać jak oskarżony cofa po 1 taranie, aby wykonać kolejny.

Chciałbym jeszcze dodać punkt regulaminu LSPD: "5. Funkcjonariusz ma obowiązek godnie reprezentować frakcje, zachować pełną kulturę, niezależnie od tego czy jest na służbie."

Edytowane przez .Drymaniusz*
  • Like 2
  • Thanks 1
Napisano

Skarga jest wymuszona , zostałem przez Marco wcześniej staranowany , pojechałem za nim aby mu to powiedzieć , w drodze powrotnej mnie blokował hamowaniem , kiedy wpadłem na niego, zatrzymałem się , i wróciłem omijając nagrywającego , potem zjechałem dalej gdzie znów mnie blokował , gdzie znów doszło do kolizji. Drymaniusz skoro taki z Ciebie kamerzysta to pokaż nagranie z wsześniejszego taranu zamiast robić za adwokata.

• Haha 2
Napisano (edytowane)

Ale ładnie nawymyślałeś, jakbym miał wcześniej włączoną cofke to miałbym też nagranie jak ładnie mi powiedziałeś żebym zszedł z twojego auta :) , a cofke włączyłem tylko dlatego ze z początku chciałeś go zabić jak biegł zakończyć konwojenta, następnie zacząłeś go gonić do samej giełdy (i w tym momencie włączyłem cofke), kogo ty chcesz oszukać? Nie kompromituj się chłopie, na filmach dokładnie widać celowe tarany. Druga sprawa z twoją masą gdyby specjalnie hamował to byś przez niego przeleciał, tak działa desynchro gdy ktoś ma tak zwaną "zbugowaną" mase.

Nie mam zamiaru więcej odpisywać na twoje kłamstwa, poczekam aż ktoś z rangą ją sprawdzi.

Edytowane przez .Drymaniusz*
Napisano

@Yankeee Mówisz o lekkim dotknięciu na parkingu. Nie uszkodziłem ci auta to pojechałem dalej, to nie był powód żeby mnie gonić i utrudniać mi jazdę. Co do hamowania przed tobą to nie było to celowe tym bardziej że hamując zjeżdżałem z drogi tak abyś mnie ominął, tak jak to miało miejsce przed wjazdem na giełdę. Tyle ode mnie i czasami pomyśl 3 razy zanim znów napiszesz jakieś bzdury. 

Napisano

Ja już opisałem z swojej strony , nie mam zamiaru się z Wami przepychać słownie, wyższa jurysdykcja wygłosi werdykt. Ja się do niego dostosuję.

• Developer/owner
Napisano

Drugi punkt regulaminu pisania skarg jasno mówi

Cytat

Skargę może napisać wyłącznie osoba poszkodowana

Zamykam.

• Haha 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...