BetonowyAsfalt Napisano 8 Listopada 2019 Napisano 8 Listopada 2019 Data i godzina zdarzenia: 8.11.19 Godzina: 20:35 Nick oskarżającego: BetonowyAsfalt Nick oskarżonego: QuaVin Powód napisania skargi: Gracz ten postanowił nagle wyjechać mi przed samochód, po czym nawet mnie nie przeprosił. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Grand_Theft_Auto_V___Nagraj_w_GeForce.mp4
QuaVin Napisano 8 Listopada 2019 Napisano 8 Listopada 2019 W 0:05 widać że byłem już na skrzyżowaniu a ty nie dostosowałem prędkości i pędziłeś dalej.
DragonuS Napisano 8 Listopada 2019 Napisano 8 Listopada 2019 Patrząc na nagranie, można wywnioskować, że wina leży po obu stronach. Owszem możesz zacząć się tłumaczyć, że masz pierwszeństwo, lecz gracz mógł cię nie zauważyć, iż patrząc na twoją prędkość którą się poruszałeś, jest to nie do uniknięcia, i może szybko dojść do takiej sytuacji, więc z mojego punktu widzenia też nie byłeś ostrożny. Mały tip: ja zazwyczaj jak jeżdżę z taką prędkością, kontroluje na radarze (na mapce po lewej dolnej stronie) czy czasami ktoś nie wyjedzie na skrzyżowaniu, czy nawet z innej uliczki i to pomaga, polecam. 5
Developer/owner proklin Napisano 12 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 12 Listopada 2019 Od takich zgłoszeń są raporty, a nie skargi. Zwłaszcza, że też uważam, że wina jest po obu stronach. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi