Kordiq Napisano 8 Listopada 2019 Napisano 8 Listopada 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: X Nick oskarżającego: Kordiq Nick oskarżonego: @PanHades Powód napisania skargi: Nie spłacenie długu. Miał 2 miesiące, od dłuższego czasu nie gra i nie ma z nim żadnego kontaktu. Oprócz tego chciał namówić mnie na spłatę długu w PLN (z tego screenów niestety nie mam, liczyłem, że nie będę musiał tej skargi pisać...) Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 8 Listopada 2019 przez Kordiq Dopisanie powodu 3
Kordiq Napisano 8 Listopada 2019 Autor Napisano 8 Listopada 2019 Teraz trochę ode mnie... Kiedyś ta chwila musiała nadejść, byłem tego bardziej niż pewny. Jestem 170k w plecy i mam nadzieję, że ten post dotrze do jak największej ilości graczy FiveLife! Nigdy nie sprzedawajcie swoich dóbr w raty osobom, których nie znacie. Mi zależało na czasie i mam z tego nauczkę, mam nadzieję, że Wy mojego błędu nie popełnicie Pozdro! 6 1
Developer/owner proklin Napisano 12 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 12 Listopada 2019 Gracz @PanHades został zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. 3
Rekomendowane odpowiedzi