Skocz do zawartości

skarga na slupek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 19:35-40, wtorek 05.11.19 LH 

Nick oskarżającego: Belmondoe

Nick oskarżonego: slupek

Powód napisania skargi: brak umiejętnosci lądowania samolotem na lotnisku wlot w dwie osoby w trakcie LH co znacznie utrudniło rozgrywke. wystarczyło jedno słowo w moim i @SzuBy kierunku "przepraszam" "sory" czy cokolwiek zeby obrócic sytuacje w zart... słabe zachowanie, plus udawanie ze nic sie nie stało po nałożeniu warna* (skarga na moda Dragonus)*. Dowodów w postaci logów i ss nie mam, działo sie to znacznie za szybko i raczej myslałem zeby pisac repsa niz ssowac. wydaje mi sie ze nie pierwszy raz spotykam sie z owym graczem w taki sposób ale ręki uciąc nie dam wiec nie oskarażam jednoznacznie. Przy znikomych dowodach, chciałbym raczej zeby gracze potraktowali tę skarge jako przestroge przed tym jak i innymi tego typu graczami na lotach, coraz wiecej nas tam, więc może czas zacząć sie szanować i nauczyc sie np. hamować. Dziękuje dobranc :D 

• Like 5
  • Sad 2
Napisano (edytowane)

Witam co do tej skargi odpowiadam jak robi się lądowanie to na pasie ja miałem lądowanie awaryjne po za tym nie staje się na środku w miejscu i mnie odbiło i wpadłem na drugiego gracza, nie powiedziałem przepraszam, bo zostałem obrażony jeszcze przez gracza którego zabiłem niefortunnie. Była to nasza winna , więc przepraszam skoro to tak boli.A na lotach nigdy się

nie spotkaliśmy w taki sposób.

Edytowane przez slupek
Napisano

Okej, rozumiem, można wytłumaczyć? Można. BTW do administracji, może pomyślmy czy można jakoś uregulować ruch na lotach, jak jest więcej graczy to takie rzeczy dzieją się też często z powodu bałaganu na ladowskiu 

• Developer/owner
Napisano

Skoro wyjaśnione to skargę zamykam bez konsekwencji.

Jeśli chodzi o loty widokowe to samoloty z tej pracy dostały ghost mode, może to zminimalizuje problem takich kolizji.

• Thanks 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...