Belmondoe Napisano 5 Listopada 2019 Napisano 5 Listopada 2019 Data i godzina zdarzenia: 19:35-40, wtorek 05.11.19 LH Nick oskarżającego: Belmondoe Nick oskarżonego: slupek Powód napisania skargi: brak umiejętnosci lądowania samolotem na lotnisku wlot w dwie osoby w trakcie LH co znacznie utrudniło rozgrywke. wystarczyło jedno słowo w moim i @SzuBy kierunku "przepraszam" "sory" czy cokolwiek zeby obrócic sytuacje w zart... słabe zachowanie, plus udawanie ze nic sie nie stało po nałożeniu warna* (skarga na moda Dragonus)*. Dowodów w postaci logów i ss nie mam, działo sie to znacznie za szybko i raczej myslałem zeby pisac repsa niz ssowac. wydaje mi sie ze nie pierwszy raz spotykam sie z owym graczem w taki sposób ale ręki uciąc nie dam wiec nie oskarażam jednoznacznie. Przy znikomych dowodach, chciałbym raczej zeby gracze potraktowali tę skarge jako przestroge przed tym jak i innymi tego typu graczami na lotach, coraz wiecej nas tam, więc może czas zacząć sie szanować i nauczyc sie np. hamować. Dziękuje dobranc 5 2
slupek Napisano 6 Listopada 2019 Napisano 6 Listopada 2019 (edytowane) Witam co do tej skargi odpowiadam jak robi się lądowanie to na pasie ja miałem lądowanie awaryjne po za tym nie staje się na środku w miejscu i mnie odbiło i wpadłem na drugiego gracza, nie powiedziałem przepraszam, bo zostałem obrażony jeszcze przez gracza którego zabiłem niefortunnie. Była to nasza winna , więc przepraszam skoro to tak boli.A na lotach nigdy się nie spotkaliśmy w taki sposób. Edytowane 6 Listopada 2019 przez slupek
Belmondoe Napisano 6 Listopada 2019 Autor Napisano 6 Listopada 2019 Okej, rozumiem, można wytłumaczyć? Można. BTW do administracji, może pomyślmy czy można jakoś uregulować ruch na lotach, jak jest więcej graczy to takie rzeczy dzieją się też często z powodu bałaganu na ladowskiu
Developer/owner proklin Napisano 12 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 12 Listopada 2019 Skoro wyjaśnione to skargę zamykam bez konsekwencji. Jeśli chodzi o loty widokowe to samoloty z tej pracy dostały ghost mode, może to zminimalizuje problem takich kolizji. 1
Rekomendowane odpowiedzi