Skocz do zawartości

Skarga na Znajomy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Spoko, wrócę tylko do domu wstawię filmik jak we mnie wjechałeś obok przecho na oczach Arrowa 😉 Szkoda że nie masz jaj żeby się sam do tego przyznać XD

Edytowane przez Znajomy
  • Like 1
  • Thanks 1
Napisano

Owszem było tak, tylko że nie ja nie zrobiłem tego celowo, a ty już tak

Napisano

Równie dobrze ja mogę powiedzieć że ja nie zrobiłem tego celowo, a ty już tak

Napisano (edytowane)

Nie dość że we mnie wjechałeś to przez ciebie ucierpiały osoby trzecie, w tym przypadku był to gracz w Panto to w dodatku jechałeś po chodniku.

Gdybyś zapłacił za szkody to pewnie do sytuacji by nie doszło, ale ty napisałeś jakieś żałosne "xD" po czym odjechałeś, jakieś śmieszne sory możesz sobie w buty wsadzić gdyż nie pokryje to kosztów naprawy.

No cóż, jedyne w czym się pomyliłem to w tym, że obok stał nasz kochany jaruś a nie Arrow.

Chciałem również poinformować osobę która będzie rozpatrywała skargę iż oskarżający jako pierwszy we mnie wjechał :)

Edytowane przez Znajomy
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1
Napisano

"xD" napisałem ponieważ rozśmieszyło mnie to, że wylądowałeś na dachu od uderzenia motocyklem, tak na prawdę powinno stać się na odwrót, a koszt naprawy wyniósł pewnie tyle co za szyby czyli ok 40$. I faktycznie jest też w tym moja wina że jechałem chodnikiem, ale nie powinieneś się odwdzięczać tym potrąceniem, wystarczyłoby pojechać za mną i zapytać się czy oddam za naprawę a bym pewnie oddał.

Napisano
1 minutę temu, Nikolajuus napisał:

"xD" napisałem ponieważ rozśmieszyło mnie to, że wylądowałeś na dachu od uderzenia motocyklem, tak na prawdę powinno stać się na odwrót, a koszt naprawy wyniósł pewnie tyle co za szyby czyli ok 40$. I faktycznie jest też w tym moja wina że jechałem chodnikiem, ale nie powinieneś się odwdzięczać tym potrąceniem, wystarczyłoby pojechać za mną i zapytać się czy oddam za naprawę a bym pewnie oddał.

Odjechałeś z miejsca zdarzenia, na pewno byś oddał a już na pewno oddałbyś typowi w Panto, nie rozśmieszaj mnie gościu.

• Like 1
Napisano
3 minuty temu, Znajomy napisał:

Odjechałeś z miejsca zdarzenia, na pewno byś oddał a już na pewno oddałbyś typowi w Panto, nie rozśmieszaj mnie gościu.

Gdybyś faktycznie podjechał za mną i zażądał lub zapytał o to czy oddam za naprawę, to bym to zrobił, a gdyby ten "typ" z panto też by chciał pieniądze za naprawę to zrobiłbym to samo.

Napisano

To my się mamy jeszcze upominać o zwrot należności i ganiać za tobą po tym jak spowodowałeś wypadek?

Śmiechom nie było końca.

• Like 4
  • Haha 2
Napisano
14 godzin temu, Znajomy napisał:

To my się mamy jeszcze upominać o zwrot należności i ganiać za tobą po tym jak spowodowałeś wypadek?

Śmiechom nie było końca.

Tak, to poszkodowany ma prawo upominać się o wypłacenie odpowiedniego świadczenia.

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Nikolajuus napisał:

Tak, to poszkodowany ma prawo upominać się o wypłacenie odpowiedniego świadczenia.

No, bo to tak wygląda nawet irl, jakiś typ łamie przepis drogowy przez który dochodzi do kolizji, śmieje się po czym ucieka z miejsca zdarzenia a osoba z drugiego samochodu musi za nim w te pędy gonić, bo przecież halo zapłać mi lol. 

Inteligencja lvl expert. 

W sumie czego można się spodziewać po takiej osobie :v

Edytowane przez Znajomy
Napisano

Po pierwsze jak jesteś taki przepisowy to czemu przekraczasz dopuszczalną prędkość?

Po drugie wtedy kiedy przejeżdżałem obok ciebie było desynchro bo z mojej perspektywy w ogóle cię nie dotknąłem (co trochę widać na filmiku, bo ani trochę mnie nie spowolniło, jakbym cię uderzył to by mnie wyhamowało, rozwaliło samochód).

A po trzecie żałuję że nie miałem włączonych powtórek, też co chwile mnie taranujesz.

• Like 1
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, xKlau99x napisał:

Po pierwsze jak jesteś taki przepisowy to czemu przekraczasz dopuszczalną prędkość?

Po drugie wtedy kiedy przejeżdżałem obok ciebie było desynchro bo z mojej perspektywy w ogóle cię nie dotknąłem (co trochę widać na filmiku, bo ani trochę mnie nie spowolniło, jakbym cię uderzył to by mnie wyhamowało, rozwaliło samochód).

A po trzecie żałuję że nie miałem włączonych powtórek, też co chwile mnie taranujesz.

Wystarczy mieć większy iloraz inteligencji by zrozumieć że trzeba przestrzegać niektóre przepisy drogowe na serwerach RPG, do takiego stopnia by zminimalizować możliwość spowodowania kolizji.

Desynchro czy nie, spowodowałeś wypadek XD

Co do tego trzeciego "argumentu (XD)" mogę tylko dodać że chwilę później wymusiłeś pierwszeństwo włączając się do ruchu przez co dostałeś strzała ( co też mam nagrane ).

Coś zmyślanie ci nie wychodzi chłopczyku ;v

Sądzę że dalsze moje wypowiadanie się w tej skardze nie ma sensu, nie potraficie przedstawić żadnych sensownych argumentów a tym bardziej nie potraficie ich uzasadnić.

Przedstawiłem odpowiednie dowody w sprawie, czekam na wypowiedź czerwonego i liczę na sprawiedliwą karę oczywiście dla mnie jak i oskarżającego.

Te reakcje pod każdym postem to znak że mam racje a ty nie potrafisz się obronić używając sensownych argumentów, gratuluje intelektu, a bardziej jego braku.

Edytowane przez Znajomy
Napisano (edytowane)
W dniu 3.11.2019 o 16:20, Znajomy napisał:

Wystarczy mieć większy iloraz inteligencji

Akurat tym się nie popisujesz plując na monitor przez Voice Chat.

I jak już tak mieszasz w to organizacje to oto przykład gdy QéD łamie regulamin czatu globalnego.

20191105201843_1.jpg

Edytowane przez xKlau99x
  • Like 2
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Po przeczytaniu tego wszystkiego przychodzi mi tylko jedno rozwiązanie do głowy.

@Znajomy i @Nikolajuus skoro obaj macie coś na sumieniu to obaj tracicie uprawnienia kategorii B na 7 dni, może to Was nauczy poprawnie funkcjonować w zgodzie z innymi.

Zamykam.

• Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...