Skocz do zawartości

Szumixx ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: @Szumixx

Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_

Powód nałożenia kary: nieostrożna jazda (prawko 24h)

Krótki opis sytuacji: Wybrałem się na pracę sadownika jak codziennie chciałem zarobić, za późno zacząłem hamować i wjeżdżając na miejsce zaczęcia pracy uderzyłem przez przypadek w budkę rozpoczęcia pracy, zostałem ukarany za prosty błąd przy wjeżdżaniu aż na 24h zawieszenia prawa jazdy. Dodam że za odwalanie dostałem zaledwie godzine, a nie za prosty błąd który popełniłem. Przypomniały mi się czasy z administracją na pylife, gdzie za głupie zarysowanie zabierali prawko na cały dzień.

Dowody: ss ( ta budka)

Coś od siebie: Według mnie kara jest mocno na siłę, ponieważ nie spowodowałem zagrożenia w ruchu ulicznym, popełniłem prosty błąd. Każdemu zdarza się za późno zahamować i wjeżdżając gdzieś zahaczyć o coś. To był tylko zwykły błąd z mojej strony, zwykła pomyłka z mojej strony, dodam, że nie jest to kulturalne zachowanie wobec mnie. Zwykły szary człowiek przyjechał do pracy zarobić i został ukarany. Krótko podsumowując nie przyjeżdżałem tu w takich celach aby zostać ukrany za coś takiego nieistotnego w takich okolicznościach. ( lekka przesada )

Grand Theft Auto V Screenshot 2019.10.21 - 19.28.07.34.png

Edytowane przez Szumixx
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Karę nie otrzymałeś za uderzenie w budkę tylko za to, że było na ciebie wiele skarg dotyczących twojej jazdy, nie argumentuj, że. Nic nie zrobiłeś, sprawdzałem cię przez około 15 min z powodu wielu raportów w twoim imieniu, patrząc na to, jak jeździsz, co innego mogłem zrobić? Otrzymałeś karę za zbyt częste skracanie drogi dokładniej, przez jazdę pod prąd, według mnie kara jest na miejscu.
A że kara na 24h to dlatego, iż kara ma nauczyć, a nie skłaniać do dalszych takich działań.

Napisano
16 minutes ago, _WirluS_ said:

Karę nie otrzymałeś za uderzenie w budkę tylko za to, że było na ciebie wiele skarg dotyczących twojej jazdy, nie argumentuj, że. Nic nie zrobiłeś, sprawdzałem cię przez około 15 min z powodu wielu raportów w twoim imieniu, patrząc na to, jak jeździsz, co innego mogłem zrobić? Otrzymałeś karę za zbyt częste skracanie drogi dokładniej, przez jazdę pod prąd, według mnie kara jest na miejscu.
A że kara na 24h to dlatego, iż kara ma nauczyć, a nie skłaniać do dalszych takich działań.

pod prąd nie jeździłem, skracać może się zdarzyło ale kto tu nie skraca wskaż mi takiego gracza, ale dobrze widzialem ze chlop dostal od ciebie muta na 20h, temat mozna zamknac

Napisano

Czy według ciebie skracanie na zakręcie chcąc skręcić w lewo i już przed cisnąć lewym pasem to nie jazda pod prąd? Co byś zrobił, gdyby w tym momencie wyjechał ci jakiś gracz? Doszłoby wtedy do kolizji.

• Like 1
  • Developer/owner
Napisano

Temat zamykam a Ciebie @Szumixx pouczam, że pisząc apelację musisz zachować kulturę wypowiedzi... Pisząc z takimi wyrzutami, chociażby za to że ktoś wykonuje swoją pracę, na przyszłość nie masz szans na ewentualne zdjęcie kary.

• Thanks 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...