ameliniowy Napisano 15 Października 2019 Napisano 15 Października 2019 Data i godzina zdarzenia: +- miesiąc temu(20.09.19) Nick oskarżającego: ameliniowy Nick oskarżonego: xxjabkoxx Powód napisania skargi: oszustwo majątkowe (nie spłacanie rat za samochód Benefactor XLS 5.5 v8 ) Dowody w postaci logów lub screenshotów: LOGi Witam Sprawa dotyczy samochodu marki Benefactor XLS, który sprzedałem graczowi xxjabkoxx. Umowa polegała na tym, iż gracz wpłaca wpierw zaliczkę na samochód.(Wpłacił ją z problemem, gdzie jeszcze musiałem się upominać o zaległy 1.000$)Gracz miał tydzień na oddanie 20.000$ bez prowizji, natomiast każdy następny dzień podlegał odsetkom w wys. 5% od wysokości długu z dnia poprzedniego (tzn, ((20.000*1,05)1.05...) itd. Nie mam żadnego dowodu zapisanego jako SS, ponieważ myślałem że SMS nie kasują się po upływie czasu, dlatego proszę o sprawdzenie logów. Najprawdopodobniej auto posiadało rej. 6120(miałem kilka XLS'ów w krótkim odstępie czasu także mogę pomylić się z ID.), oraz nie jestem pewny co do tych ilości ,,x'' w nicku gracza. Pozdrawiam, Ameliniowy PS. istnieje prawdopodobieństwo że auto zostało rozdane, bądź sprzedane.
Developer/owner proklin Napisano 23 Października 2019 Developer/owner Napisano 23 Października 2019 Umowa z SMS wygląda następująco: Cytat Umowa sprzedaży samochodu XLS 5.5 v8 nr rej. FL 6807 na konto gracza ameliniowy gracz xXjabkoXx przelewa 40.000 następnie gracz xXjabkoXx aby bez prowizyjnie oodać 20.000 ma czas do niedzieli 29 września do godz. 23.59 suma 20.000 musi zostać oddana jednorazowo Jeżeli gracz xXjabkoXx nie spłaci 20.000 do niedzieli, zostaje naliczona prowizja w wysokości 5%, tzn. każdego dnia suma 20.000 zostanie pomnożona razy 1.05 od sumy poprzedniej tzn 20.000x1.05x1.05x1.05 itd. maksymalny czas spłaty to 6 października 2019 roku do godz. 23.59 jeżeli zapłata nie zostanie uiszczona, sprawa zostaje przekazana administracji bądź ewentualna negocjacja pomiędzy graczem ameliniowy a graczem xXjabkoXx na nowych warunkach umowy Ja xXJabkoXx wyrażam zgodę na powyższe warunki i włacam na konto amelinowy kwot 40000 aneks do umowy, pierwsza wpłata zostaje obniżona do 39.000 natomiast 1.000 musi zostać spłacony w dniu spisania aneksu zgadzam sie na powyższe warunki xXJabkoXx @xXJabkoXx zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi