CyganK Napisano 6 Października 2019 Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 16:10 06.10.2019 Nick oskarżającego: CyganK Nick oskarżonego: Cushy Powód napisania skargi: Niespłacenie rat Dowody w postaci logów lub screenshotów: Kolega spłacił mi 1372$ i miał spłacić do 06.10.2019, napisałem do nie go że odkupię auto za 10k bo nie ma w regulaminie że gdy ktoś prosi o odmiane to trzeba się odmienić. Jeżeli będzie trzeba to światkiem zdarzenia jest Ciperek. Edytowane 6 Października 2019 przez CyganK
Cushy Napisano 6 Października 2019 Napisano 6 Października 2019 Koledzy to nie swiadkowie, chcialem cofnac transakcje aby nie miec nie przykrosci pobiewaz wyjechalem do internatu. Ciebie boli to ze na mnie nie zarobisz i nie chcesz cofnac transakcji.
Developer/owner proklin Napisano 23 Października 2019 Developer/owner Napisano 23 Października 2019 Gracz nie ma obowiązku zgodzić się na cofnięcie rat/transakcji... Deklarujesz, że będziesz je spłacał to musisz dotrzymać słowa. Gracz @Cushy zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi