Sad. Napisano 3 Października 2019 Napisano 3 Października 2019 Nick: Sad. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: ''Cheaty'' Krótki opis sytuacji: Siedziałem w wiezieniu, byłem przez chwile AFK, wracam, a tu banik. Dowody: Coś od siebie: Niestety nie mam żadnych dowodów na to ze nie miałem żadnych cheat'ów ,ale to w sumie tak jak Ty Proklin. Nie miałeś żadnych dowodów na to ,że coś miałem, poza filmikami które jedyne co pokazywały to to, że radiowozy nie mogły mnie staranować. Nie uzasadniłeś tego, dlaczego dostałem tego bana, nawet nie napisałeś co dokładnie ''miałem'' tylko napisałeś po prostu ''Cheaty''. A to, że radiowozy miały problemy żeby mnie staranować mogę uzasadnić, moim jednak nie najlepszym internetem, lub tym że Rage ma po prostu zbugowaną masę pojazdów, o czym raczej dobrze wiesz. 15 2 3
Yankeee Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Twój internet miał się świetnie , goniony byłeś wiele razy i nie mieliśmy wcześniej problemów z PIT-owaniem , uderzaniem , czy też blokowaniem. Ale ostatnie pościgi , jakiego byś pojazdu nie używał pokazują coś zupełnie innego. Nie da się tobie zrobić kompletnie nic , albo prawie nic , a ty przy tym dewastujesz radiowozy , i to nie przy rozpędzie tylko przy zwykłym cofaniu czy też rozpędzaniu się. 1
L0Liting Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Sad. napisał: A to, że radiowozy miały problemy żeby mnie staranować mogę uzasadnić, moim jednak nie najlepszym internetem, lub tym że Rage ma po prostu zbugowaną masę pojazdów, o czym raczej dobrze wiesz. Ostatnio serwer ma małe problemy z masą. Wczoraj @Freyuuu mnie taranował policyjnym suvem (oraz 4 inne radiolki) a ja byłem w panto, mój pojazd zachowywał sie tak samo jak pojazd @Sad. na filmikach powyżej. Edytowane 4 Października 2019 przez L0Liting 3
banasiur Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 5 godzin temu, L0Liting napisał: Ostatnio serwer ma małe problemy z masą. Wczoraj @Freyuuu mnie taranował policyjnym suvem (oraz 4 inne radiolki) a ja byłem w panto, mój pojazd zachowywał sie tak samo jak pojazd @Sad. na filmikach powyżej. Oczywiście tylko u Ciebie nie dzieje się tak cały czas, tylko raz uda się spitować, a raz nie. U sada nie ma kompletnie możliwości cokolwiek mu zrobić, tym bardziej on widzi doskonale co się dzieje. Druga sprawa nie raz miał mówione, że jemu nie da się kompletnie nic zrobić, a mimo to jeździł i cały czas prowokował tym samym utrudniając grę nie tylko policji, ale i innym graczom, bo podczas pościgów nie raz nie dwa władowywał się w zwykłych graczy. Druga sprawa, @Sad. ustawienie sobie nicku i avatara Proklina na discordzie jest bardzo dojrzałe z Twojej strony Edytowane 4 Października 2019 przez banasiur 1
Sad. Napisano 4 Października 2019 Autor Napisano 4 Października 2019 1 minutę temu, banasiur napisał: Druga sprawa, @Sad. ustawienie sobie nicku i avatara Proklina na discordzie jest bardzo dorosłe z Twojej strony Cooo?
Mikymauser Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Ostatnio podczas pościgu waszego radiowozu także nie dało się przepchac . A poza tym ewidentnie na nagraniach widać że dajecie sobie radę ze spychaniem. Edytowane 4 Października 2019 przez Mikymauser
chudasek Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Hmm, ale przecież gramy na RAGE MP gdzie wszystko jest poprawnie zsynchronizowane i nic w przypadku @Sad. nie zależy od dostawcy ani od jakości samego internetu. Przecież na ∞% @Sad. celowo zbugował sobie masę pojazdu co "idealnie" widać na przedstawionych filmikach które są "idealnym dowodem w tej sprawie". I tak najlepszy jest filmik z widoku pasażera, bo przecież wtedy synchronizacja jest wprost idealna i ukazuje perspektywę Sadzika. @Sad. nie jest jedynym przypadkiem takiego ogromnego desynchro, jest wiele innych osób którzy też mają taki sam problem. Nie jesteście tutaj od dzisiaj, dobrze wiecie, że RAGE MP nie ma jakiejś niesamowitej optymalizacji która pozwoli na rozgrywkę w najlepszej jakości. Nikt nie ma żadnego dowodu na to, że @Sad. ułatwiał sobie rozgrywkę. Jeżeli @Sad. to taki ciężki przeciwnik w pościgach to nie można wprost zaprzestać ścigania tej oto osoby? Następnym razem zastanówcie się 2 razy zanim zaczniecie oskarżać pochopnie inną osobę. Edytowane 4 Października 2019 przez chudasek 12 1
LanceVersc Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Według mnie Pan @Sad. nie posiada żadnych ułatwień gry. Na filmach jasno widać, że jest możliwy do przepchnięcia, do spitowania, tylko przez jego stosunkowo słabą jakość internetu wszyscy widzimy, jakby jemu się nic nie działo, aczkolwiek gdy spojrzymy trochę bliżej, przeanalizujemy te filmiki, to można zauważyć, że Pan @Sad. łapie się w strefy desynchronizacji oraz jak wiadomo nasza platforma - Rage - ma problemy z synchronizacją masy, przez co niektórych ludzi wydaje nam się, że nie da się przepchnąć. Faktycznie albo po stronie ich clienta nie dotykamy ich, gubimy się w strefie desynchronizacji, która u nas jest przed nami, a po stronie clienta jest obok, albo po prostu nasza platforma ma trudność przesynchronizować wartości clienta względem wartości serwera, które ogólnie rzecz biorąc są takie same, co skutkuje powstawaniem tudzież właśnie desynchronizacji masy. Osobiście sprawdzałem, testowałem na różnych osobach tą strefę desynchronizacji, tą masę i zauważyłem, że wszystkie te przypadki synchronizują się dosyć podobnie. Oczywiście nie tak samo, bo każdy by musiał siedzieć przy jednym internecie, przy jednym komputerze, żeby wyniki można było równać do siebie, lecz wszystkich dało się spitować, również Pana @Sad., tylko jeden odleci dalej, drugi bliżej, po jednym widać od razu, po drugim widać jak się kołysze i odczuwa. Sam miewam czasem taką desynchronizację, co mam nawet nagrane, lecz musiałbym się skontaktować osobiście z uczestnikami, którzy tam występują, czy zgadzają się na publikację materiału z ich głosami i tak dalej, co mogłoby wyjaśnić i jakoś upowszechnić zrozumiałą przez nas desynchronizację masy jako coś, co występuje w świecie i nie jest czymś nienaturalnym, tylko powszechnym. A jeszcze co do Pana @Sad. i jego dopuszczeń do różnych czynów - zawsze, za każdym razem, gdy coś złego zrobił, powiedział, gdy się go upomniało od strony kogoś z ekipy, czy ode mnie, to odpuszczał... Więc czemu teraz w tym wypadku miałby dalej "czegoś używać", jeżeli wiedział, jak to się może skończyć... @Sad. nie jest głupi jak może niektórzy myślą i wie jakie może ponieść konsekwencje, więc tym bardziej nie posuwałby się do używania jakichś ułatwień. 13 1
Emexis Napisano 9 Października 2019 Napisano 9 Października 2019 Jakiś czas temu uderzyłem w T20. T20 nic się nie stało i jechało dalej. A moje auto dachowało. W dniu 3.10.2019 o 22:14, Sad. napisał: A to, że radiowozy miały problemy żeby mnie staranować mogę uzasadnić, moim jednak nie najlepszym internetem, lub tym że Rage ma po prostu zbugowaną masę pojazdów, o czym raczej dobrze wiesz. 1
Developer/owner proklin Napisano 11 Października 2019 Developer/owner Napisano 11 Października 2019 Filmy to jednak chyba wystarczający dowód? Co może być większym dowodem niż video, nie jedno, nie dwa ale w przeciągu tygodnia przed karą dostałem ich z 8-10... Nawet jeśli to nie było świadome bugowanie masy to było to świadome wykorzystywanie błędów serwera/RAGE, co także jest zabronione w regulaminie. @Sad. to gracz, który już raz wrócił po banie, więc jedną szansę wcześniej dostał... Którą jak widać wolał zmarnować. Więc nawiązując do posta ze screenem wyżej - apelacja zostaje odrzucona. Zamykam. 7 2
Rekomendowane odpowiedzi