Und4madex Napisano 24 Września 2019 Napisano 24 Września 2019 Nick: Und4madex Nick osoby nakładającej kare:Herwi Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: wieczorem napisałem na ogólnym że"jesteście najbardziej zjeb*ną administracją na świecie i wszechświecie" Dowody: brak Coś od siebie: Sytuacja która się wydarzyła miała odniesienie do bana trzech osób Kapitan Duch,liptonek oraz kristoferus pod wpływem gniewu chciałem wylać swoją złość na was i nie potrzebnie to zrobiłem jest mi przykro.Tego dnia świętowałem u trochę przesadziłem z alkoholem i całej sytuacji nie pamiętam.Dopiero następnego dnia napisał do mnie kapitan duch i powiedział mi co zrobiłem.Chciałem dodać że sytuacja z kristoferusem jest taka że on nas namawiał do oszukiwania młodych graczy na kasę ja się pod to nie pisałem i nie chciałem oszukiwać graczy.PS Kapitan duch również nie brał udziału w oszukiwaniu jedyne co zrobił to przyjął gotówkę jednocześnie kristoferusowi odmawiając.Cała sprawa jest winną kristoferusa .Ja przepraszam za waszą obraze gdzie żałuje za to co zrobiłem. Proszę o rozpatrzenie tej apelacji pozytywnie. Z góry dziękuje 2
Developer/owner proklin Napisano 23 Października 2019 Developer/owner Napisano 23 Października 2019 Kara była do 20 października więc temat zamykam z powodu przedawnienia.
Rekomendowane odpowiedzi