Developer/owner Proklin Posted September 16, 2019 Developer/owner Share Posted September 16, 2019 Witajcie, z przyjemnością przedstawiamy dzisiejszą paczkę zmian. Zachęcamy do przeczytania całości. Skrzynia sekwencyjna W warsztacie tuningowym, na półce z częściami mechanicznymi, dodana została sekwencyjna skrzynia biegów. Pozwala ona na częściową kontrolę nad biegami naszego pojazdu. Koszt instalacji wynosi 5 000$. Po zamontowaniu, należy wykonać wstępną “adaptację” i zrobić rundkę dobijając do V-Max swojego auta, korzystając z seryjnie zamontowanej automatycznej skrzyni biegów. Po adaptacji możemy włączyć nowo dodaną część w panelu auta pod klawiszem “ALT” . Biegi przełączamy za pomocą klawiszy “Shift” (bieg w górę) oraz “Ctrl” (bieg w dół), a w przypadku gdy będziemy próbować ruszyć np. z tzw. trójki, system automatycznie zredukuje bieg do odpowiedniego. W momencie modyfikacji auta o dodatkowe części mechanicznie warto jest przeprowadzić adaptację ponownie. W tym celu należy udać się do nowo powstałego stanowiska w warsztacie tuningowym, gdzie mechanik z niewielką opłatą (50$) zresetuje system, aby ten mógł się dostosować do nowych osiągów pojazdu. Rozbudowany warsztat tuningowy W warsztacie tuningowym pojawiło się nowe stanowisko dla pracowników. Za jego pomocą aktualnie można wykonać opisaną wyżej adaptację skrzyni sekwencyjnej, jednak w przyszłości pojawią się tam nowe opcje, za pomocą których będziemy modyfikować parametry pojazdów. Wskazywanie palcem Na serwerze pojawiła się opcja wskazywania palcem, aby rozpocząć należy wcisnąć i trzymać klawisz B. Wskazywanie działa do momentu puszczenia klawisza. Pozostałe zmiany: poprawiono wsiadanie do niektórych pojazdów (np. T20, XA-21) poprawiono wyświetlanie sumy dzisiejszych przychodów i rozchodów w telefonie blip policjanta, który przebywa w radiowozie z włączonym sygnałem świetlnym lub dźwiękowym od teraz miga na niebiesko i czerwono nicki graczy widoczne przez ścianę są przezroczyste funkcjonariusze będący na służbie widzą swoje nicki nad głową na niebiesko funkcjonariusze będący na służbie widzą swoje blipy na niebiesko dodano wyświetlanie salda FLPoint w aplikacji O mnie w telefonie wjazd na tor driftowy został odblokowany na stałe To wszystko w dzisiejszej aktualizacji, jak zawsze zachęcamy do wyrażania swojego zdania w komentarzach 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardentowa Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 WOW, nieźle. Tylko gdzie ten tor bo jakoś nie mogłem go zobaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted September 16, 2019 Author Developer/owner Share Posted September 16, 2019 9 minut temu, Ardentowa napisał: WOW, nieźle. Tylko gdzie ten tor bo jakoś nie mogłem go zobaczyć? W dokach, czasami jest tak uruchamiany skrypt. Aktualnie jest otwarta tylko brama, bez skryptu. Kto chce może wjechać własnym autem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michoł Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Świetny pomysł z tym torem i z tą skrzynią ale nie będę ukrywał że bardziej liczyłem na rotacje kolorków w lakierniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Ostatnio nawet z kimś rozmawiałem o skrzyni sekwencyjnej a tu takie rzeczy :0 Niestety nie mogę sprawdzić, ponieważ utklem na instalacji Windowsa 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDress2 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Ja se wszystko na spokoju za 14 d wytestuje XD (12d) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payro Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Nie mogem siem doczekać żeby położyć łapki na tej nowej skrzyni 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znajomy Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Do XA dalej raz mogę, raz nie mogę wejść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts