Skocz do zawartości

Skarga na Kristoferus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:15.09.19R

Nick oskarżającego:edek

Nick oskarżonego: Kristoferus

Powód napisania skargi: Zostałem oscamowany na 16,4k

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Mam logi

•  

20190916155935_1.jpg

Edytowane przez edek
Znalazłem logi
Napisano

W jaki sposób zostałeś oszukany? Jedyne co tu widać to przekazanie gotówki, opisz dokładniej sytuację.

Napisano

Witam mam śwaiadków zostałem oszukany w sposób  jakby to powiedzieć chciał rozmnożyć mi gotówke bo powiedział że są jakieś bugi na serwie  mogę wbić na serwer ze świadkami i porozmawiać o tym zdarzeniu a moimi śwadkami są BetonowyAsfalt oraz Bercik2

• Developer/owner
Napisano

Czyli mówiąc w skrócie chciałeś nas oszukać i wykorzystać bugi (co jest łamaniem regulaminu), a gdy się nie udało piszesz skargę, że zostałeś oszukany?...

Napisano

witam serdecznie dostałem od tego gracza pieniądze na start powiedział mi ze jak zarobie to mu oddam a ja ze ok nic o zadnym blug nie wiem pozdrawiam 

Napisano

aa tez mam na to świadku rozmawialiśmy przez mikrofon 

Napisano

Byłem świadkiem tej sytuacji jak dawał mu te pieniądze .  Pan ... Edek pożyczył mu pieniadzę a ten miał mu pózniej oddać wiecej pieniedzy . Ale również zauważyłem że są osoby które naciagają na giełdzie na pieniadze wmawiaja innym nowym graczom nieprawde że mają kupić auto a potem wychodzą na bezmyslne osoby 

Napisano

Rozgrywka

1. Zakaz utrudniania gry innym graczom. (BetonowyAsfalt) ten gracz wiele razy utrudniał moja gre 

6. Zakaz rozdawania majątku. (edek) ten gracz rozdaje swoje pieniądze a jest zakaz !

Komunikacja

1. Zakaz obrażania innych graczy. . (edek) ten gracz wiele razy mnie obrazal przy swiadkach 

Handel

3. Handel przeprowadza się na własną odpowiedzialność, jednakże oszustwa poparte dowodami będą surowo karane.

tu się podpisuje ze handlowałem z tym graczem ale nie zabrałem mu bo jak bym to zrobił jak on sam akceptuje datek który mi pożyczył he śmieszne jest to w ogolę chłopak pożycza pieniądze a później pisze na forum RAPORT ze go ktoś okradł i mam za to dostać bana słowo przeciw słowo możne ja będę pisać ze drogo kopiłem samochód   

• Developer/owner
Napisano

@KapitanDuch wyjaśnisz mi w jaki sposób mogłeś być świadkiem tej rozmowy jak w tym czasie pracowałeś na konwojencie?

Kłamstwo w takich tematach jest tak samo karane jak same oszustwo...

• Developer/owner
Napisano

@Kristoferus skarga jest odnośnie oszustwa, nie poruszaj tu innych tematów bo zupełnie nic to nie zmienia... Wręcz przeciwnie, działa na twoją niekorzyść, wygląda na "typowe cwaniactwo"...

Napisano
6 minut temu, Proklin napisał:

@Kristoferus skarga jest odnośnie oszustwa, nie poruszaj tu innych tematów bo zupełnie nic to nie zmienia... Wręcz przeciwnie, działa na twoją niekorzyść, wygląda na "typowe cwaniactwo"...

jakie w tym cwaniactwo mógł nie pożyczać mi pieniędzy nie było by problemu a teraz mam dostać bana za coś czego nie zrobiłem ... 

• Developer/owner
Napisano

jeśli dostaniesz bana to za coś co zrobiłeś...
Czekamy na wypowiedzi @BetonowyAsfalt i/lub @Bercik2

Napisano

a i jeszcze 4 i 5 z handlu 

1. Zakaz wyłudzania pieniędzy poprzez pożyczki lub raty.
  2. Administracja nie zwraca dóbr utraconych w wyniku oszustwa.

pozdrawiam raz jeszcze 

Napisano (edytowane)

oky ja mam jeszcze świadków ktorzy byli na Gielądziew w tym czasie 

Liptonek252      und4madex

Edytowane przez Kristoferus
Napisano
5 minut temu, Proklin napisał:

jeśli dostaniesz bana to za coś co zrobiłeś...
Czekamy na wypowiedzi @BetonowyAsfalt i/lub @Bercik2

rozumiem czyli nie muszę się bać o bana jak nic nie zrobiłem ale mogę dostać bana jak ktoś jeszcze  coś będzie gadał tak na ten temat czyli jaki z tego wnioski  :) ?

• Developer/owner
Napisano

Dotarły do mnie dodatkowe dowody, które jasno pokazują, że jesteś winny. Gracz @Kristoferus został zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe.

• Like 2
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...